Τους τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες: Αρνούνται να πάρουν πίσω τους υγειονομικούς σε αναστολή και βάζουν το πιόνι τους Μιχάλη Γιαννάκο να τους δουλεύει (Βίντεο)

Για ακόμη μία φορά η Ποεδήν και ο κύριος Γιαννάκος κοροϊδεύει τους υγειονομικούς που βρίσκεται εδώ και 14 μήνες σε αναστολή χωρίς να μπορούν να πληρώσουν τα βασικά.

Το έχουμε γράψει, το έχουμε ξαναγράψει ότι οι υγειονομικοί από το σωματείο της Ποεδήν δεν έχουν να περιμένουν απολύτως τίποτα.

Συνάντηση είχαν οι εκπρόσωποι της με τον βολεμένο ψευτό συνδικαλιστή Μιχάλη Γιαννάκο ο οποίος ενημέρωσε τους υγειονομικούς που βρίσκονταν έξω από το υπουργείο και περιμέναν την απόφαση ότι μίλησαν με τον Θανάση Πλεύρη και ότι υπήρξε μία από τα ίδια.

Τους αραδιάσει ψέματα ότι είναι θέμα κεντρικής διαχείρισης δηλαδή του Μεγάρου Μαξίμου και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Δικαιολογίες χιλιάδες από τον Γιαννάκο και δυο-τρία άλλα κοπρόσκυλα που έσερνε μαζί του σε ανθρώπους που έχουν γονατίσει στην κυριολεξία.

Οι υγειονομικοί ζήτησαν να βρίσκεται και κάποιος εκπρόσωπος τους μαζί στην κουβέντα πράγμα το οποίο δεν έγινε δεκτό αφού όπως είπε ο κύριος Γιαννακός εκπροσωπούνται επάξια από την Ποεδήν!!!!

Φυσικά ο λόγος που αρνήθηκαν δεν είναι ότι προσβλήθηκαν απλά ότι κάποιος εκπρόσωπος των υγειονομικών θα τους χαλούσε το αφήγημα που ήθελαν να προβάλλουν βγαίνοντας έξω από το υπουργείο.

https://www.facebook.com/100082762542107/videos/627185082224282/?app=fbl

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: