Τους υγειονομικούς της ΟΝΝΕΔ κάλεσε ο Θανάσης Πλεύρης για να τους κεράσει καφέ σε μία ιδιαίτερη καφετέρια το καφέ Μύρτιλο το οποίο είναι γνωστό ότι προσλαμβάνει άτομα με ειδικές ανάγκες για εργαζόμενους.

Ξακουστό για χρόνια για την κοινωνική του προσφορά ξεκίνησε από το Νέο Ηράκλειο και μετακόμισε στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου συνεχίζει το κοινωνικό του έργο.

Τι σχέση βέβαια έχουν όλα αυτά τα κομματόσκυλα που πήγανε εκεί με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ανθρωπιά και υποστήριξη είναι ένα άλλο θέμα.

Κάθισαν μέσα χαλαρά άλλοι παρήγγειλαν καφέ, άλλοι ποτό και συζήτησαν για τα προβλήματα του κλάδου τους.

Τους δασκάλεψε ο Θανάσης Πλεύρης πώς να αρπάζουν μίζες από τις φαρμακευτικές, πώς να εκβιάζουν, να απειλούν, να πετάνε στο δρόμο εργαζομένους στην Υγεία και πως στο όνομα μιας πανδημίας να επιβάλουν χουντικά μέτρα.

Έξω από το καφέ βρισκόταν υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή φωνάζοντας συνθήματα κάτω από την επιτήρηση των “ταγματασφαλιτών” του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Παίζεται το θέατρο του παραλόγου εδώ και πολύ καιρό με μία κυβέρνηση που πλέον δείχνει ολοφάνερα ότι το θέμα που κρατάει σε αναστολή αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι φυσικά η δημόσια υγεία αλλά ένα σχέδιο διάλυσης των νοσοκομείων και στροφής προς τον ιδιωτικό τομέα.

https://www.facebook.com/Konstantinos.Sideras.e.p.n.i/videos/808665886884164/?app=fbl

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: