Απογοήτευση επικρατεί στην κυβέρνηση αφού όπως φαίνεται τα επικαιροποιημένα εμβόλι@ που τους επέβαλε να διαθέσουν η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην αγορά θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων.

Ο κόσμος πλέον ξύπνησε και δεν πάει να σηκώσει το μανίκι και αυτό θορύβησε πολύ και τους κυβερνώντες δίνοντας άμεσα εντολή στον εκπρόσωπο τύπου δηλαδή το site “Πρώτο Θέμα” να αρχίζει τον εκφοβισμό.

Έρχεται νέο κύμα κορ#νοιού στα μέσα Νοεμβρίου γράφει το γαλάζιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης και προβλέπει ακριβώς και την ημερομηνία.

Όλα αυτά φυσικά για να προχωρήσει ο κόσμος σε ένα ακόμη “τσίμπημα” και να υπάρξει η απαραίτητη η αραίωση πληθυσμού.

Ας δούμε παρακάτω τι ακριβώς γράφει στον πρόλογο του άρθρου:

“Ένα ακόμη κύμα κορ#νοϊού αρχίζει να υψώνεται στη χώρα μας, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι η δυναμική του και η επίπτωσή του θα φανεί το δεύτερο 15νθήμερο του Νοεμβρίου.

Παρά τη διαθεσιμότητα νέων εμβ#λίων και την ανοιχτή πρόσβαση των ευάλωτων και των ηλικιωμένων στα εμβολιαστικά κέντρα, μόλις 1 στους 4 πολίτες ηλικίας άνω των 60 χρόνων έχει θωρακιστεί με τις απαραίτητες αναμνηστικές δόσεις ώστε να αντιμετωπίσει καλύτερα το νέο, χειμερινό κύμα αλλά και πιθανότατα διπλό, καθώς εκτός από τον κορ#νοιό και θα υψώνεται και η γρίπη.

Η χαμηλή εμβολι@στική κάλυψη στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού προβληματίζει και ανησυχεί τις αρμόδιες επιστημονικές και υγειονομικές αρχές, κάτι που αποτυπώνεται στη σημερινή, απογευματινή όπως παλαιότερα, ενημέρωση για τον κ#ρωνοιό και το πρόγραμμα εμβολιασμών, στο υπουργείο Υγείας.”

Προηγούμενο άρθροΔοσίλογοι εθνικοί προδότες: Θα ψάχνουν οι Έλληνες να βρουν το σήμα για να επιβιώσουν στα σούπερ μάρκετ
Επόμενο άρθροΚυβέρνηση μπ#υρδέλο: Το υπουργείο του Μάκη Βορίδη ζητάει τη σύλληψη του Άδωνι Γεωργιάδη για παρακολούθηση παράνομου θεάματος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ