Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 14η Γιορτή Τσίπουρου στη Ρεντίνα το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να προβάλει την ιδιαίτερη σημασία του τσίπουρου ως τοπικό προϊόν, να  παρακολουθήσει ο κόσμος τη διαδικασία της απόσταξης αλλά και να αναδειχθούν τα πολλά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει η Ρεντίνα ως προορισμός, με τη βαριά πολιτιστική κληρονομία, τον φυσικό πλούτο και τα ποιοτικά της προϊόντα.

Με φόντο το απαράμιλλης ομορφιάς Αγραφιώτικο τοπίο αλλά και την παραδοσιακή ζεστή και φιλόξενη διάθεση των κατοίκων της περιοχής, ο κόσμος γλέντησε και χόρεψε με την ψυχή του καθώς τη γιορτή συνόδευσε ορχήστρα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής ενώ παράλληλα απόλαυσε το τσιπουράκι αλλά και τα παραδοσιακά εδέσματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι γαλάζιοι κηφήνες για να φάνε, να πιούνε και φυσικά να κάνουν δημόσιες σχέσεις αφού οι εκλογές πλησιάζουν και χρειάζονται απεγνωσμένα ψήφους.

Όλη η Σάρα Η Μάρα και το κακό συναπάντημα μαζεύτηκε στην Ρεντίνα.

Από τον Υπουργό Κώστα Τσιάρα μέχρι και τους υπόλοιπους βουλευτές καθώς και γαλάζιους αυτοδιοικητικούς.

Όλοι μαζί μία αγκαλιά χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους αδιαφορώντας για το αν τα καταστήματα της Καρδίτσας κλείνουν το ένα μετά το άλλο και ο κόσμος πλέον δεν μπορεί να ψωνίσει ούτε πέντε πράγματα από το σούπερ μάρκετ.

Το μοναστήρι να είναι καλά και οι καρδιτσιώτες ας κόψουν το λαιμό τους να τα βγάλουν πέρα.

Προηγούμενο άρθροΟργανωμένο σχέδιο από την εγκληματική συμμορία του Μητσοτάκη: Ρίχνουν το “γενικό” σε περιοχές της χώρας για πάνω από μία ώρα
Επόμενο άρθροΚατάντησαν την πόλη τσίρκο Μedrano: Έσκαψαν σε πρόσφατα ασφαλτοστρωμένο δρόμο και έκαναν μπαλώματα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ