Σε σύσταση για την αποφυγή χρήσης των ενεργοβόρων συσκευών από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ με στόχο η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στην Ελλάδα να είναι τουλάχιστον 5% προχώρησε πριν από λίγο ο υπουργός Ενέργειας Κ.Σκρέκας.

Μόνο που οι ώρες 6-9 είναι οι βασικές ώρες κατά τις οποίες οι Έλληνες κάνουν όλες τις δραστηριότητές τους που αφορούν, μαγείρεμα, πλύσιμο, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, φωτισμό, κ.λ.π. καθώς τις υπόλοιπες ώρες εργάζονται και λείπουν από το σπίτι.Επί της ουσίας αυτό που ζητάει η κυβέρνηση είναι οι Έλληνες να ζουν στα σπίτια τους ως «αόρατοι» και να μην καταναλώνουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Kαι επειδή στην ζωή τίποτε δεν γίνεται με συστάσεις παρά μόνο με ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ και ΔΙΑΤΑΓΕΣ, η κυβέρνηση για να εξασφαλίσει ότι οι Έλληνες θα συμμορφωθούν και δεν θα «καίνε» ρεύμα, επιβάλει ένα κρυφό «χαράτσι» που αφορά την κατανάλωση.

Η νέα επιβάρυνση των καταναλωτών μπαίνει στο πλαίσιο των χρεώσεων των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), αυτή τη φορά για να χρηματοδοτήσουν τα νοικοκυριά «την αντιστάθμιση κινδύνου από ενεργειακές κρίσεις».

Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Μητσοτάκης έγινε σύμμαχος με τον νεοναζί της Ουκρανίας, τον Ζελένσκι με αυτόν που να “λούζεται” αυτή την απόφαση να είναι μόνο ο ελληνικός λαός.

Προηγούμενο άρθροΠουλάει τρέλα ο γουρουνοκέφ@λος Κώστας Τσιάρας: Καταπάτησε κάθε συνταγματικό δικαίωμα των Ελλήνων και θέλει να βγει και από πάνω με την εταιρεία “αρπαχτής”
Επόμενο άρθροΚαταγγελία μεροκαματιάρη στο Μεταξουργείο: Η Νέα Δημοκρατία μας κόβει το μεροκάματο, ρίχνουν τον “γενικό” χωρίς καμία προειδοποίηση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ