Ο αστυνομικός που αντάλλασσε φωτογραφίες με το 12χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, όχι μόνο δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αλλά έλαβε μετάθεση «χάδι».

Ειδικότερα, μετά την εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος του, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε από το κέντρο συντονισμού επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ που υπηρετούσε στην υπηρεσία καυσίμων της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύει στη λεωφόρο Συγγρού.

Αξιοπερίεργο είναι πως δεν έχει τεθεί ακόμα σε διαθεσιμότητα και συνεχίζει να υπηρετεί κανονικά στο Σώμα, παρ’ ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πλήρως η σχέση του με το 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη είχε ισχυριστεί σε συνομιλία της με τον συγκεκριμένο αστυνομικό ότι είναι 15 ετών, επομένως ο 26χρονος γνώριζε ότι πρόκειται για ανήλικη, με την οποία μάλιστα, φέρεται να αντάλλαξε μία φορά άσεμνες φωτογραφίες.

Παρ’ όλ’ αυτά και παρά την ιδιότητά του, επέλεξε να μην αναφέρει στην υπηρεσία του το παραμικρό, αφήνοντας ένα ανήλικο παιδί στην τύχη του.

Κατά πληροφορίες, ο μπατσούλης της ΓΑΔΑ είναι βοηθός του Διοικητή Ασφαλείας Αττικής, ο οποίος έχει αναλάβει υπηρεσιακά την προανάκριση για τον Κολωνό. Ο Διοικητής, Δημήτριος Δάβαλος, είναι κατηγορούμενος για διαφθορά. Διοικητής ηγείται της διαφθοράς στους οίκους ανοχής και κάθεται στο σκαμνί για άλλη υπόθεση αστυνομικών που τα παιρναν, κατά τη δικογραφία της ΕΥΠ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο αποπεμφθείς αστυνομικός είχε οικονομικές δοσοληψίες με τον Δάβαλο- άγνωστο για ποιο λόγο-, κάποιοι λένε για προστασίες σε οίκους ανοχής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: