Κτήμα αγανάκτησης έχει πλημμυρίσει τους καρδιτσιώτες επιχειρηματίες και μη για την χθεσινή διακοπή ρεύματος στις 8:30 το βράδυ.

Τα καταστήματα στην πόλη της Καρδίτσας ήταν ανοιχτά και ο κόσμος που κυκλοφορούσε αρκετός.

Οι επιχειρηματίες μην έχοντας ρεύμα αναγκάστηκαν να κλείσουν τα καταστήματά τους και να χάσουν έσοδα.

Σε μία εποχή που ακόμα και το ευρώ μετράει έτσι όπως τα κατάφερε ο πολιτικός δοσίλογος Κυριάκος Μητσοτάκης με τις κυρώσεις απέναντι στην Ρωσία για να υποστηρίξει τον Ζελένσκι και την Αμερική, η κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα είναι απελπιστική.

Η πληροφόρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ ήταν ότι υπήρχε πρόβλημα στον υποσταθμό που υπάρχει στο Ρούσσο.

Φυσικά υπήρχαν πολλοί που δεν πίστεψαν την δικαιολογία και θεώρησαν ότι έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ διακοπών ρεύματος με σκοπό να προωθηθεί το παραμύθι της ενεργειακής κρίσης.

Θα μπορούσε να ήταν μία σύμπτωση αν το ίδιο δεν γινόταν και σε άλλες πόλεις αφού στη σελίδα μας ήρθαν καταγγελίες ακόμη και από την Αθήνα ότι την ίδια ώρα περίπου έπεσε ο γενικός σε πολλές περιοχές.

Μετά και τις δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα ότι από τις 6:00 μέχρι τις 9:00 το βράδυ θα πρέπει να κάνουμε οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος ο καθένας μπορεί να κάνει τους συνειρμούς μέσα στο μυαλό του.

Πολλοί επιχειρηματίες έβριζαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση και κάποιοι εξ αυτών ήθελαν να πάνε στο γραφείο του βουλευτή Καρδίτσας Γιώργου Κώτσου το οποίο βρίσκεται στο κέντρο.

Τελικά επικράτησε η ψυχραιμία και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ως πότε όμως?

Ο κόσμος βράζει αφού βλέπει να ξεκινάνε καινούργια μέτρα περιορισμών μόλις τελείωσαν τα προηγούμενα από την παραμύθα του κορ#νοιου.

Την επόμενη φορά θα μπορέσει κάποιος να τους συγκρατήσει και να μην έχουμε ευτράπελα στα πολιτικά γραφεία?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ