Σαφείς αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη για το σκάνδαλο Πάτση που έχει προκαλέσει νέους τριγμούς στο Μαξίμου και έχει αφήσει έκθετη για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση.

Η βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ προσπάθησε επιχείρησε αρχικά να υποστηρίξει ότι ο Μητσοτάκης δεν είχε προσωπικές επαφές με τον Πάτση.

Ωστόσο σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι ο Πάτσης δεν θα έπρεπε να είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς ήταν «γνωστό μπουμπούκι», η Μπακογιάννη απάντησε ότι η ΝΔ άργησε να αντιδράσει και επί της ουσίας ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκιο για όσα τους κατηγορεί:

«Μπορούσε να είναι στα ψηφοδέλτια, από την ώρα που θα σταματούσε κάθε είδους τέτοια δραστηριότητα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα μπορούσε να επιλέξει τη δόξα, για να το πω ωμά, και όχι τα χρήματα. Από την ώρα που αυτό δεν έγινε, ναι με καθυστέρηση, έχουν δίκιο αυτοί που μας κατηγορούν για αυτό».

Προηγούμενο άρθροΤο πε και το κανε η Τζώρτζια Μέλονι: Κανένας λαθρομετανάστης μέσα στην Ιταλία
Επόμενο άρθροΗ γυναίκα του Κώστα Τσιάρα με 30% ποσοστό στην “αρπακτική” εταιρεία του Ανδρέα Πάτση: Λεηλατούσαν τις περιουσίες του ελληνικού λαού και έτρωγαν με χρυσά κουτάλια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ