Συνέταιρος με την γυναίκα του Κώστα Τσιάρα ο Ανδρέας Πάτσης: “Ξέχασαν” να δηλώσουν τη συνεργασία στο πόθεν έσχες

Τελικά ίσως υπάρχουν περισσότεροι από ένας σκελετοί στην…ντουλάπα της Νέας Δημοκρατίας. Νέα στοιχεία για τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του διαγραμμένου πλέον βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση αποκαλύπτουν ότι εκτός από τις προσωπικές του εμπορικές και άλλες δραστηριότητες που κινούνται πέρα από τα όρια της αποδεκτής ηθικής και της νομιμότητας υπάρχουν και άλλα.

Όπως, για παράδειγμα, ο συνεταιρισμός του με τη σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή του όμορου νομού Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα.

Και μάλιστα ένας συνεταιρισμός που είχε αρχικά ξεχαστεί να δηλωθεί στο κοινό πόθεν έσχες του υπουργού με τη σύζυγό του.

Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο fb ο πρώην πρόεδρος του κόμματος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου:

Ο βουλευτής Καρδίτσας και υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρας δεν δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του την ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION SERVICES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.


Το 30% της ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION (60 εταιρικά μερίδια) ανήκει στην STAGG (ΣΤΑΓΓ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΚΕ η οποία ανήκει στην σύζυγο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Μέτοχος με ποσοστό 70% (140 εταιρικά μερίδια) στην εν λόγω εταιρεία είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στην SIGHTGREEN LTD ιδιοκτησίας Πάτση.

Η STAGG δηλώνεται στο Πόθεν Έσχες του κ. Τσιάρα, αλλά δεν δηλώνεται η ELITE EXECUTIVE TRANSPORTATION.

Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3Α του ν.3213/2003 στην συνεδρίασή της στις 6.11.2019 αποφάσισε να δοθεί η δυνατότητα διόρθωσης (υποβολή τροποποιητικής δήλωσης) σε δηλώσεις για τις οποίες η προθεσμία υποβολής έχει παρέλθει. Η δυνατότητα αυτή δεν αξιοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους βουλευτές.

Σε νεότερη πάντως ανάρτησή του, ο ίδιος, σημείωσε ότι η δήλωση της εταιρείας έγινε την επόμενη χρονιά στο πόθεν έσχες του υπουργού Δικαιοσύνης

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: