Νεοδημοκράτες καουμπόιδες: Οπλοφορούσε ο Ανδρέας Πάτσης και απειλούσε όποιον του χρωστούσε λεφτά

Σβάρνα τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα ραδιόφωνα έχει πάρει από το πρωί ο Ανδρέας Πάτσης

Εκτός από τις εμφανίσεις του σε Open και ΑΝΤ1, ο διαγραφείς από την ΚΟ της ΝΔ Αν. Πάτσης, μίλησε και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στον Άρη Πορτοσάλτε. Από τα λεγόμενά του προκύπτει πως στο Μαξίμου γνώριζαν για τις business του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε είχε απευθείας με το Μαξίμου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο από το Σαββατοκύριακο για να βγάλει δελτίο Τύπου, άρα υπήρχε συνεννόηση.

«Ο κύριος Οικονόμου με κάλεσε και μου είπε ότι πρέπει να βγάλω ένα Δελτίο Τύπου. Έστειλα το Δελτίο Τύπου τη Δευτέρα το βράδυ. Τρίτη πρωί έγιναν κάποιες διορθώσεις καθ’υπόδειξή του. Και μου δόθηκε η εντολή να βγάλω Δελτίο Τύπου που να αναφέρομαι και στο θέμα της “εισπρακτικής”, που έχει κλείσει, και για το θέμα του Πλάτωνα που έχει σταματήσει εδώ και πόσα χρόνια», αναφέρει.

Στη… σέντρα βγάζει Μητσοτάκη και ΝΔ

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Πάτσης σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1 είπε ότι: «η δραστηριότητα μου είναι γνωστή, δεν ήρθα ξαφνικά σε αυτόν τον κόσμο. Νομίζετε ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν ξέρει ποιον έχει στα ψηφοδέλτια του; Μόνο το κόμμα μου το ήξερε; Όλη η Ελλάδα ήξερε την δράση μου».

Όπως είπε: «Ο “Πλάτωνας” είναι ελληνική εταιρεία, πώς δεν έχει παρουσία εδώ στην Ελλάδα; Δεν ήταν ούτε κεραυνός εν αιθρία ούτε ανακάλυψε κανείς την Αμερική. Μετά το πρώτο πόθεν έσχες μου ως βουλευτής, έγινε καταγγελία, έγινε έρευνα για 8 μήνες και βγήκε πόρισμά και προέκυψε πως όλες οι εταιρείες είναι νόμιμες. Όλοι γνώριζαν την δράση μου», είπε ο κ. Πάτσης, λέγοντας πως είναι «άλλο το παράνομο και άλλο το παράλογο, άλλο το λάθος και άλλο το εσκεμμένο λάθος».

Όλα νόμιμα και… καλώς καμωμένα

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open TV και στους Δημήτρη Καμπουράκη, Παναγιώτη Στάθη, ο Ανδρέας Πάτσης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι δεν έκανε κάτι παράνομο και πως «αφού είναι νόμιμο, τι το συζητάμε;», τονίζοντας μάλιστα ότι… δεν είναι παπάς, αλλά δικηγόρος.

«Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί μία τεράστια πολυεθνική δεν μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του σε ακόμα και σε ένα θέμα που αφορά το Δημόσιο σε ένα θέμα όπως η ενίσχυση των κρατικών κεφαλαίων. Άλλο η γνώμη κάποιου και άλλο αν είναι νόμιμο. Το θέμα της ηθικής μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους. Ας μείνουμε στο νόμιμο», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ είχαμε νέα καταγγελία:

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Μανώλης Σκούφαλης, παίχτης της Νίκης Βόλου το 2013, ο οποίος αποχώρησε υποτίθεται για οικονομικούς λόγους όπως αναφέρει το wikipedia, καταγγέλλει ότι ο διαγραμμένος βουλευτής της ΝΔ Α.Πάτσης τον απείλησε με όπλο όταν του ζήτησε τα λεφτά που του χρωστούσε από το συμβόλαιό του!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: