“Ε ρε γαμώτο ούτε η 5η δόση με προστατεύει από τις παραλλαγές του ιού” έκανε το μπράτσο του σουρωτήρι αλλά και πάλι δεν έχει προστασία ο Γιώργος Παπαδάκης (βίντεο)

Έχει τις απορίες του ο άνθρωπος αφού βλέπει το μπράτσο του να έχει γίνει σουρωτήρι από τα πολλά τσιμπήματα και θέλει να τις λύσει.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος τσιμπήθηκε για πέμπτη φορά και αποφάσισε ότι θα πρέπει να ενημερωθεί αν η πέμπτη δόση επιτέλους θα τον προστατέψει από τις παραλλαγές του ιού.

Δυστυχώς η Αθηνά Λινού που είχε καλεσμένη στην εκπομπή του δεν του έδωσε την απάντηση που ήθελε αφού του δήλωσε κατηγορηματικά ότι ούτε η πέμπτη δόση προστατεύει από τις παραλλαγές του ιού ο οποίος μεταλλάσσεται συνεχώς.

Εμφανώς απογοητευμένος ο δημοσιογράφος σκέφτεται πόσες φορές ακόμα πρέπει να καθίσει στην καρέκλα για να μπορέσει επιτέλους να διώξει τον κακό ιό από πάνω του.

One thought on ““Ε ρε γαμώτο ούτε η 5η δόση με προστατεύει από τις παραλλαγές του ιού” έκανε το μπράτσο του σουρωτήρι αλλά και πάλι δεν έχει προστασία ο Γιώργος Παπαδάκης (βίντεο)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: