Χαμός σε όλες τις χώρες του κόσμου: Ξύλο, χημικά και αντίσταση κατά της δικτατορίας- “Δεν θα πεινάσουμε εμείς και τα παιδιά μας για χάρη του Ζελένσκι” λένε

Ο κόμπος πλέον έχει φτάσει στο χτένι και σε όλες τις χώρες γίνονται εξεγέρσεις.

Από την Γαλλία μέχρι την Αυστραλία υπάρχουν καθημερινά στους δρόμους μάχες σώμα με σώμα πολιτών με αστυνομικούς, σπασμένα καταστήματα, φωτιές σε αυτοκίνητα και ιδιαίτερα το κέντρο των πρωτευουσών μεγάλων χώρων θυμίζει πραγματικά εμπόλεμη ζώνη.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη αφού ο κόσμος αντιλαμβάνεται το παραμύθι που έχει στηθεί από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και αρνείται να σκύψει το κεφάλι.

Ξύλο, χημικά ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις στρατιωτική παρέμβαση για να αναγκάσουν τον κόσμο να δεχτεί με το ζόρι να πεινάσει αυτός και τα παιδιά του.

Να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν έχουμε μπει στο βαρύ χειμώνα και δεν έχουν φανεί ολοκληρωτικά τα κατορθώματα των κυβερνήσεων με τον αποκλεισμό της Ρωσίας.

Αποφασισμένοι όλοι οι πολίτες των χωρών πλην των Ελλήνων που πίνουν φραπέ στις καφετέριες και περιμένουν το Σάββατο για να βγουν να διασκεδάσουν σε club και μπουζούκια, βρίσκονται στα κάγκελα και πολλοί εξ αυτών απειλούν ότι θα πάρουν τα όπλα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: