Εκτός τόπου και χρόνου η Ματίνα Παγώνη μπέρδεψε μέχρι και τους δημοσιογράφους: “Ορθώς εκδιώχθηκαν οι υγειονομικοί από τις δουλειές τους” λέει το καρναβάλι των νοσοκομείων (Βίντεο)

Ούτε αυτή δεν καταλάβαινε τι έλεγε στην εκπομπή που βρέθηκε καλεσμένη.

Ο λόγος για την Ματίνα Παγώνη η οποία με τα λεγόμενά της ενίσχυσε ακόμη πιο πολύ την πεποίθηση ότι όσοι δεν κάθισαν στην καρέκλα να σηκώσουν το μανίκι έπραξαν ορθώς.

Στην αρχή αναφέρθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα και ότι η δήλωση του ότι “αποτύχαμε” παρερμηνεύτηκε.

Παραδέχτηκε και η ίδια ότι έγιναν πολλά λάθη και ότι ο αυταρχικός τρόπος της κυβέρνησης πείσμωσε ακόμα πιο πολύ όσους είχαν αντίθετη άποψη για το εμβόλι#.

Κατά την άποψή της οι ανεμβολί@στοι υγειονομικοί θα επιστρέψουν στις εργασίες τους μέχρι τέλος Οκτωβρίου και όπως είπε δεν πρόκειται να ξαναφύγουν.

Δεν ξεκαθάρισε όμως για ποιο λόγο αυτοί οι άνθρωποι έμειναν απλήρωτοι εδώ και 14 μήνες.

Ακόμη και οι δημοσιογράφοι μπερδεύτηκαν και ομολόγησαν ότι με αυτά που λέει η κύρια Παγώνη δύσκολα κάποιος θα πάει να εμβολι@στεί.

Άρχισαν να γελάνε με τα καινούργια τεστ που είναι 2 σε 1 δηλαδή και γρίπης και κορ#νοιού και στο ερώτημα τι άλλαξε τώρα και θα ξανά επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είχαν τεθεί σε αναστολή δεν ήξερε τι να απαντήσει και έλεγε ότι της κατέβαινε στο κεφάλι.

Κατά την άποψή της ορθώς εκδιώχθηκαν από το σύστημα υγείας όσοι δεν προσκύνησαν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και όπως ανέφερε έγιναν πολλές προσπάθειες αυτοί οι άνθρωποι να αλλάξουν γνώμη και να προχωρήσουν βάσει της επιστήμης πράγμα το οποίο δεν το κατάφεραν και επέμεναν στο να μην γίνονται πειραματόζωα.

One thought on “Εκτός τόπου και χρόνου η Ματίνα Παγώνη μπέρδεψε μέχρι και τους δημοσιογράφους: “Ορθώς εκδιώχθηκαν οι υγειονομικοί από τις δουλειές τους” λέει το καρναβάλι των νοσοκομείων (Βίντεο)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: