Για το 2023 ορίστηκε δικάσιμος για τους 17 που αντιστάθηκαν στα σχέδια του Γεραπετρίτη και της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη

Την συμπαράστασή τους στα 17 άτομα που κατηγορούνται για τα επεισόδια του Ιουνίου του 2021 στον Τύμπανο Αργιθέας, εκφράζουν αλληλέγγυοι που συγκεντρώθηκαν σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Η υπόθεση βρίσκεται στο πινάκιο, αλλά είναι αμφίβολο αν τελικά θα εκδικαστεί λόγω του αριθμού σειράς που έχει, αφορά στην κινητοποίηση που είχε γίνει στην περιοχή του Τυμπάνου, πριν από 16 μήνες. Με την συμμετοχή ανθρώπων όχι μόνο από το νομό μας αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενάντια στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών και συγκεκριμένα ενάντια στις εργασίες που είχαν ξεκινήσει στην περιοχή.

Εκεί υπήρχαν και αστυνομικές δυνάμεις που δεν επέτρεψαν να πλησιάσουν οι διαδηλωτές στο χώρο των εργασιών, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και επεισόδια αλλά και κατηγορίες κατά 17 ατόμων που θα βρεθούν στο εδώλιο.

Οι συγκεντρωθέντες εκφράζουν την αντίθεσή τους με αναρτημένα πανό στις “διώξεις αγωνιστών” όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αλλά και την αποφασιστικότητά τους για να παραμείνουν τα Άγραφα απάτητα και ελεύθερα.

Έξω από τα δικαστήρια υπάρχει αυξημένη αλλά με διακριτική παρουσία αστυνομική δύναμη για την αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: