Γιάννης Σβάρνας: “Να απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη όσοι έχουν καταστήματα επί της οδού Χαρίτου”

Μία πολύ σωστή πρόταση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σβάρνας σχετικά με τους επιχειρηματίες της οδού Χαρίτου που τράβηξαν τα πάνδεινα από την μετατροπή του δρόμου σε οδό ήπιας κυκλοφορίας.

Ένα έργο που ξεκίνησε το καλοκαίρι και οι πρώτες ανακοινώσεις ήταν ότι θα κρατήσει λίγες εβδομάδες, έφτασε φθινόπωρο και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Για ακόμα μία φορά η δημοτική αρχή κορόιδεψε τον κόσμο της Καρδίτσας και οι επιχειρηματίες που έχουν τα καταστήματά τους πάνω στο δρόμο έπαθαν τεράστια οικονομική ζημιά.

Ο κύριος Σβάρνας πρότεινε να απαλλαγούν από τα δημοτικά τέλη όσοι έχουν καταστήματα επί της οδού καθώς και να πληρώσουν τα μισά αυτοί που έχουν σπίτια και διαμένουν πάνω στο δρόμο για την ταλαιπωρία με την οχλαγωγία που πέρασαν τόσο καιρό

Επίσης πρότεινε και την απαλλαγή από το πόσο που πληρώνουν οι καρδιτσιώτες στην ΔΕΥΑΚ που όπως είπε τα συνεργεία της υπηρεσίας κατέβρεχαν το δρόμο.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι δεν τον βρίσκουν αντίθετα όλα αυτά αλλά θα πρέπει να περάσει από κάποιες νομικές υπηρεσίες για να διαπιστώσουν αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Όταν πρόκειται για απευθείας αναθέσεις γίνονται όλα αμέσως χωρίς καμία διαδικασία…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: