Η παιδεραστία προωθείται από τους ανώμ@λους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Ο Κούλης μπορεί να υποκρίνεται ότι για την ιστορία των παιδοβιασμών στον Κολωνό με την 12χρονη και όχι μόνο έχει δώσει εντολή “να μην καλυφθεί κανείς” αλλά στην πραγματικότητα προετοιμάζει το έδαφος για να προχωρήσει και στην Ελλάδα τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας, όπως ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει και με τις διάφορες άλλες ανωμαλίες με το γάμο των ομοφυλοφίλων, την τεκνοθεσία αλλά και την κατάργηση των όρων “πατέρας” και “μητέρα” για τα φύλα.

Αν αυτό για κάποιους φαίνεται υπερβολικό να συμβεί, πρώτα απ’ όλα έχει διαπιστωθεί ότι με τον Μητσοτάκη όλα αυτά -μαζί με την… πολυπολιτισμικότητα των παράνομων μεταναστών- αποτελούν τη νέα “κανονικότητα”. Και δεύτερο, η νέα αποκάλυψη που κάνουμε σήμερα συνδέεται με τα σχέδια αυτά. Δυστυχώς ήδη η Ευρ. Ένωση έχει ανοίξει διάπλατα το παράθυρο για την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ. Κι αυτό το έχει κάνει μέσω της περίφημης Συνθήκης της Λισαβώνας και εν μέσω της γενικής ανωμαλίας την οποία η ευρωπαϊκή ηγεσία προσπαθεί να προωθήσει σε όλους τους τομείς. Αυτό που έκανε δηλαδή τα δύο προηγούμενα χρόνια με την πανδημία αλλά και σε ένα άλλο επίπεδο -οικονομικό και κοινωνικό- με αυτό που κάνει τώρα καταστρέφοντας και εξαθλιώνοντας τους λαούς της Ευρώπης με τους χειρισμούς της στην ουκρανική κρίση και τις αυτοκτονικές κυρώσει στην Ρωσία. Με όλο αυτό το μπάχαλο και την καταστροφή που φέρνουν νομίζουν ότι οι κοινωνίες αποκαμωμένες και αποχαυνωμένες θα δεχτούν πιο “εύκολα” και όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή κατάργηση κάθε παραδοσιακής αξίας, τη διάλυση των θεσμών και την ακύρωση των νόμων της φύσης…

Πώς λοιπόν έχουν ανοίξει το παράθυρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο με το οποίο νομιμοποιούν την παιδοφιλία;

Η απάντηση είναι σχετικά απλή και ας την κρύβουν εσκεμμένα. Κι η απάντηση αυτή έχει σχέση με μια πολύ λεπτή αλλαγή στο κείμενο του άρθρου 21 της Συνθήκης της Λισαβόνας. Αυτό το άρθρο καλύπτει τις «διακρίσεις κατά των σεξουαλικών προσανατολισμών», καθιστώντας τις απαράδεκτες. Μάλιστα σε όλες τις Συνθήκες πριν από τη Λισαβόνα, υπήρχε το ίδιο άρθρο που έκανε λόγο για «απαγόρευση των διακρίσεων κατά του σεξουαλικού προσανατολισμού». Όμως υπήρχε επίσης ένα Πρωτόκολλο που εξαιρούσε ρητά την παιδεραστία από τον κατάλογο των σεξουαλικών προσανατολισμών. Κι αυτή ήταν η δικλείδα που εμπόδιζε κάθε συζήτηση και στο μέλλον για τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας και κατ’ επέκταση της παιδεραστίας. Τι είναι αυτό που μας κρύβουν όμως; Ότι από τη Συνθήκη της Λισαβόνας το πρωτόκολλο αυτό λείπει. Κι αυτή η απουσία δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος ή παράλειψη. Έγινε σκόπιμα και δόλια ώστε σε πρώτη φάση να παγιωθεί το “κενό”, όπως έχει ήδη συμβεί. Καθώς λοιπόν η Συνθήκη που διέπει τη λειτουργία της ΕΕ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πια καθεστώς -με αυτή την …τρύπα- αυτό θα επιτρέψει στους παιδόφιλους στο αμέσως επόμενο στάδιο να ισχυριστούν ότι ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός πρέπει πλέον να θεωρείται επιτρεπτός με βάση τη γενική αρχή ότι «οι διακρίσεις κατά των σεξουαλικών προσανατολισμών είναι απαράδεκτες»…

Έχουν ηδη προηγηθεί διάφορες …επιμέρους πρόβες σε χώρες της Ευρώπης. Η γερμανική κυβέρνηση προωθεί τη σεξουαλική επαφή μεταξύ γονέων και παιδιών. Κι αυτό προβλέπεται σε φυλλάδιο που εμφανίζεται στη Γερμανία για τη νομιμοποίηση της Παιδοφιλίας . Το φυλλάδιο είναι μια έκδοση γερμανικού κυβερνητικού τμήματος από το Γερμανικό Πράσινο Κόμμα για παιδιά, το οποίο διανέμεται κατά εκατομμύρια, δωρεάν. «Οι πατέρες δεν αφιερώνουν αρκετή προσοχή στην κλειτορίδα και τον κόλπο των κορών τους. Τα χάδια τους πολύ σπάνια αφορούν αυτές τις περιοχές, ενώ μόνο έτσι μπορούν τα κορίτσια να αναπτύξουν μια αίσθηση υπερηφάνειας για το φύλο τους», αναφέρεται στο φυλλάδιο για παιδιά 1-3 ετών. Μάλιστα από τη δεκαετία του 1980 οι Πράσινοι -που σήμερα μεέχουν στην κυβέρνηση κανονικά- πειραματίστηκαν με διάφορες πολιτικές που θα αποποινικοποιούσαν το σεξ με παιδιά. Στο εθνικό τους συνέδριο στο Lüdenscheid τον Μάρτιο 1985 οι Πράσινοι στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ζήτησαν η «μη βίαιη σεξουαλικότητα» μεταξύ παιδιών και ενηλίκων να μην υπόκειται ποτέ σε ποινική δίωξη. Το 1987 η πολιτική ήταν «Όταν οι νέοι έχουν την επιθυμία για μεγαλύτερους συνομηλίκους εκτός οικογένειας, αποτρέπεται είτε επειδή η ομοφυλοφιλία τους δεν γίνεται αποδεκτή από τους γονείς τους είτε επειδή έχουν παιδεραστικές τάσεις, είτε για άλλους λόγους, πρέπει να τους δίνεται η ευκαιρία. να το πράξουν.”

Οι παιδόφιλοι λειτουργούν ανεξέλεγκτα και σε άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη, μέρη όπως οι Βρυξέλλες και η Πορτογαλία.  Και στην Ολλανδία, η παιδεραστία είναι πλέον μια δραστηριότητα ανοιχτά εγκεκριμένη από το δικαστικό σώμα. Ένα πολιτικό κόμμα ιδρύθηκε για να προωθήσει την παιδεραστία ως φυσική ελευθερία. Μια άλλη ομάδα «Χωρίς πλάκα» άσκησε έφεσγ για την απαγόρευση της εκστρατείας του κόμματος. Ο δικαστής, ωστόσο, έκρινε ότι ένα πολιτικό κόμμα που προωθεί παιδόφιλους ήταν καλό για την ολλανδική δημοκρατία….

Μια χαρακτηριστική διάσταση οικονομικής φύσεως έχει δώσει για τα θέματα αυτά η ασχολούμενη επιστήμονας ης Kate McCann που αναρωτιέται γιατί η Βρετανία θέλει να γίνει μέρος μιας παιδεραστίας Ευρώπης όπου 100 από 1000 παιδιά χάνονται κάθε χρόνο . Και εξηγεί: Η παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση και η παιδική πορνογραφία ειδικότερα, είναι δυστυχώς και συγκλονιστικά εκτεταμένη παγκοσμίως. Είναι μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που υποστηρίζεται από τη χρήση του Διαδικτύου με τη «δίψα» για νεότερα θύματα να αυξάνεται. Για άλλη μια φορά, η «φούσκα» της ζωής μου έσκασε καθώς άρχισα να ανακαλύπτω τα γεγονότα που σχετίζονται με αυτήν την παγκόσμια κρίση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: