Γονατίζουν ένα-ένα τα καταστήματα εστίασης της Καρδίτσας.

Σε αυτοψία που κάναμε σήμερα το βράδυ ο κόσμος που κυκλοφορούσε ήταν ελάχιστος και ενώ ήταν Σάββατο και θα θεωρούνταν λογικό να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή σε μαγαζιά εστίασης, ελάχιστα άτομα ήταν συγκεντρωμένα σε συγκεκριμένα στέκια.

Με το ζόρι δουλεύουν τρεις καφετέριες και άλλα τρία fast food.

Η Πανδημία, τα μέτρα περιορισμού, τα αντισυνταγματικά lockdown, το παραμύθι της ενεργειακής κρίσης και όλα αυτά που έφερε η προδοτική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν στην κυριολεξία γονατίσει την αγοραστική δύναμη των πολιτών της Καρδίτσας και ακόμη δεν έχει μπει ο βαρύς χειμώνας.

Η αγορά της Καρδίτσας σβήνει λίγο λίγο  με λουκέτα καφενείων, καφετεριών, καταστημάτων φαγητού αρτοποιείων και εμπορικών μαγαζιών.

Αν συνεχιστεί η κατάσταση ως έχει ο χειμώνας αναμένεται δύσκολος για πάρα πολλά νοικοκυριά που βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης

Όλα αυτά συμβαίνουν για να υποστηρίξει η ανθελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη τον ναζιστή Ζελένσκι που οι ίδιοι τον κατηγορούν για λαθρεμπόριο όπλων και τον αποκαλούν διεφθαρμένο δικτάτορα!!!

Προηγούμενο άρθροΕίναι @λήτες και χαφιέδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων: Ρίχνουν την τάση του ρεύματος από 1η Δεκεμβρίου, θα το κάνουν πάλι υποχρεωτικό με πρόστιμα και εκφοβισμό
Επόμενο άρθροΤζάμπα ταλαιπωρία για την οδό Χαρίτου: Προχειροδουλειά όπως όλες όσες έχει ασχοληθεί ο Βασίλης Τσιάκος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ