Συμμετέχουσα και θύμα σε οίκους ανοχής πολυτελείας, με επιστολή της σε δημοσιογράφους αλλά και στην ΕΛ.ΑΣ,  ξεσκεπάζει τη βιομηχανία των μασατζίδικων, της σωματεμπορίας και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών και παιδιών που ελέγχεται από την Καμόρα . Εκεί εκπορνευόταν η μάνα της 12χρονης, εκεί πήγαιναν και το παιδάκι.

-Αυτοί είναι οι εκατομμυριούχοι μαστροποί που σπρώχνουν παιδιά στους βιαστές τους

 -«Η Ασφάλεια Αττικής, τα ξέρει όλα αλλά τους καλύπτει»

Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση. Ήξεραν αλλά τα έκρυβαν! Με αποκαλυπτικό σημείωμά της «γυναίκα- θύμα των σωματεμπόρων», ξεσκεπάζει τον βρώμικο ρόλο λεκιασμένων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής που διοικεί ο ταξίαρχος Δάβαλος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τον κρατά ακόμη στη θέση του αντί να τον πετάξει στα «σκυλιά» του Εσωτερικών Υποθέσεων με τις κλωτσιές. Αλλά φαίνεται ότι ο κύριος αυτός που προσβάλλει το αστυνομικό σώμα, από κάπου τους κρατάει όλους.

Προηγούμενο άρθροΑγκαλιά με όλο το παπαδαριό ο βιαστής του Κολωνού, βουτηγμένοι μέσα στη βρωμιά οι δήθεν εκπρόσωποι του Θεού
Επόμενο άρθροΑκούστε τι λέει το γαλάζιο τομάρι: “Δεν μειώνουμε το ΦΠΑ στα τρόφιμα γιατί οι πλούσιοι τρώνε περισσότερο και είναι αδικία”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ