Τους βγάζει στη φόρα Ρουμάνος ευρωβουλευτής: “Υπογράψετε συμβάσεις για τα εμβόλι@ χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος τι περιείχαν” !!!

Πυρά εξαπέλυσε Ρουμάνος ευρωβουλευτής, ο οποίος μάλιστα έγινε έως πρόσφατα γνωστός στον κόσμο μετά τις αποκαλύψεις του για την Pfizer και τα αμφιβόλου ποιότητας εμβόλι@, κατηγορώντας την πολιτική ηγεσία ότι επέβαλλε το σκεύασμα, δίχως να γνωρίζει ο πολίτης τι περιέχουν οι συμβάσεις.

Αποκαλυπτικός έγινε ο ευρωβουλευτής από την Ρουμανία, όταν εξέθεσε ολόκληρη την ευρωβουλή και τους θεσμούς της  ΕΕ, όταν φανερώθηκε ότι κάτι περίεργο περιέχουν οι συμβάσεις έγκρισης των αμφιβόλου ποιότητας εμβ#λίων για τον κορ#νοϊό.

Συγκεκριμένα, έδειξε τις συμβάσεις σε έγγραφη μορφή και τα χαρτιά…ήταν μαύρα! Δεν υπήρχαν γράμματα! Σαν να βλέπει κανείς ένα χαρτί με μαύρες σειρές!

Τότε ο ευρωβουλευτής είπε ειρωνικά στο ευρωκοινοβούλιο “Βλέπετε, αυτό ονομάζουν διαφάνεια σήμερα” και συνέχισε ρωτώντας τους συναδέλφους, αν μπορούν να τις διαβάσουν. Κατόπιν κατήγγειλε ότι πολλά χρήματα πήγαν στην φον ντερ Λάιεν και απαίτησε να μαθευτεί, τι απέγιναν τελικά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: