Γονατίζουν οι συνταξιούχοι από την συμμορία Μητσοτάκη-Χατζηδάκη: Τους άρπαξαν μέχρι και τα ψίχουλα που έπαιρναν

Αν μία κατηγορία πολιτών έχει βληθεί περισσότερο από την κυβερνητική δράση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι αυτή των συνταξιούχων! Μπορεί τα πετσωμένα ΜΜΕ και δη οι τηλεοπτικοί σταθμοί να διαστρεβλώνουν την εικόνα και να παρουσιάζουν το «κοινωνικό πρόσωπο» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ωστόσο η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας!

Μια τριετία τώρα περίπου 2,5 εκατ. συνταξιούχοι υφίστανται όχι μόνο διαρκή και πολυεπίπεδη κοροϊδία αλλά και συνεχείς αφαιμάξεις. Το «μακρύ χέρι» που υπηρετεί αυτή την περίοδο τον Κυρ. Μητσοτάκη σ’ αυτά τα ανομήματα εις βάρος των συνταξιούχων, που μπαίνει στην τσέπη τους και υφαρπάζει το εισόδημά τους, είναι ο νυν υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης. Αν κάποιος δει τη δημοσιευμένη φωτογραφία του Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος έσβηνε τούρτα που τον απεικόνιζε σαν «σούπερμαν» της καταστροφής, θα διαπιστώσει ότι σε περίοπτη θέση υφίσταται η λέξη «συντάξεις»! Στην ίδια τούρτα αναγραφόταν η λέξη ΔΕΗ (όλοι υφιστάμεθα τις πολιτικές των Μητσοτάκη – Χατζηδάκη με την τιμή του ρεύματος, συνεπεία του target model που έθεσαν σε εφαρμογή από τον Νοέμβριο του 2020 προς δόξαν του καρτέλ του φυσικού αερίου).

Και υπάρχει βέβαια και η σκανδαλώδης χορήγηση 150 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο του 2020 για τη διάσωση της Aegean (από τον άνθρωπο που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατέστρεψε την Ολυμπιακή). Τα ίδια βέβαια έπραξε και στην αρχή της κυβερνητικής θητείας Μητσοτάκη ο έτερος υπουργός Γιάννης Βρούτσης,ο οποίος ήδη από το 2012 φέρει το προσωνύμιο «Προκρούστης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων» – και όχι άδικα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: