Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ηλίας Μίχος που εξέδιδε και βίαζε την 12χρονη δεν έβγαζε χρήματα μόνο από τους πελάτες – κακούργους παιδικών ψυχών, αλλά φέρεται να πουλούσε στο εξωτερικό φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης μέσω σκοτεινών σελίδων στο διαδίκτυο. Έκανε δήλαδη μεγάλη μπίζνα μέσω του διαδικτύου και τα τσέπωνε χοντρά. Η αστυνομία ερευνά για φωτογραφίες, βίντεο αλλά και υλικό κλεμμένο από οίκους ανοχής.

Το θέμα εδώ όμως είναι ότι όσον αφορά το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά ίχνη τα πάντα διαγράφονται μέσα σε διάστημα 12 μηνών. Σε 10 μήνες λοιπόν δεν θα υπάρχουν τα ψηφιακά ίχνη. Άρα εδώ παίζουμε με το χρόνο. Η δικογραφία είναι χιλιάδες σελίδες. Μήπως θα έπρεπε να ασχοληθούν και άλλοι εξειδικευμένοι αστυνομικοί προκειμένου να μην παρέλθει ο χρόνος και χαθούν τα ίχνη;

Κάποιοι μιλάνε και για πακιστανικά τηλέφωνα τα οποία λένε δεν μπορεί να εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ. Μέγα παραμύθι. Ας μη γελιόμαστε. Τα πακιστανικά τηλέφωνα καταγράφονται στα δίκτυα αρκεί να θέλει η αστυνομία. Όλα βρίσκονται. Άλλωστε σε πολλές υποθέσεις, έχουν “καεί” πρόσωπα από συνομιλίες που είχαν με τέτοιου είδους τηλέφωνα δήθεν ασφαλή. Στην υπόθεση μαστροπείας του Κολωνού υπάρχουν 20 κινητά πακιστανικά τηλέφωνα. Η ανήλικη είχε στην κατοχή της δύο από αυτά. Οπως καταλαβαινετε μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα.


Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν τρεις επιχειρηματίες στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνού (δυο αλλοδαποί και ένας Έλληνας) που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών και φέρεται να έχουν βιάσει και αυτοί την ανήλικη. Και οι τρεις είναι φίλοι του Μίχου. Ο ένας μάλιστα από αυτούς είχε στο μαγαζί του κρεβάτι στο υπόγειο όπως ακριβώς είχε και ο Μίχος. Επίσης είχε πελάτες όλη την καλή κοινωνία, την αφρόκρεμα και πολλά διάσημα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν για να ψωνίσουν.

Υπάρχει και δεύτερος μαστροπός εκτός από τον Μίχο; Υπάρχει ένα πρόσωπο που λέγεται “Μιχάλης” που παίρνει το κορίτσι και το πάει σε βιαστές. Μεχρι στιγμής είναι ένα αόρατο πρόσωπο. Ειναι αλλοδαπός και κυκλοφορεί με ένα κίτρινο αυτοκίνητο. Μάλιστα η μικρή είχε κάνει και στόρυ στο ίνσταγκραμ μέσα στο αυτοκίνητό του.  Ειναι ένα πρόσωπο πολυ κοντά στην οικόγενεια χρόνια. Άρα τι έχει γίνει και από τότε; Έχει μπει στο στόχαστρο της έρευνας. Mπορεί λοιπόν το παιδί να έχει περάσει πολύ χειρότερα και πριν από χρόνια σε πολύ μικρότερη ηλικία. 

Επίσης  σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες υπάρχει ανάμεσα στους συνομιλητές της 12χρονης και αστυνομικός, νεαρός σε ηλικία που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ. Και αυτός συνομιλούσε με την ανήλικη και ερευνάται αν συναντήθηκε μαζι της προκειμένου να τη βιάσει. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποια θα ειναι η νομική του μεταχείριση.

Ένας γείτονας δήλωσε πως στο μαγαζί του Μίχου μπαινόβγαιναν και παπάδες οι οποίοι ουκ ολίγες φορές την έπεφταν στεγνά σε άντρες και είχε τύχει περιστατικό και στον ίδιο.  Παπάδες την πέφτουν σε άντρες και αγοράκια, ο Μίχος βίαζε την ανήλικη στο υπόγειο και την εξέδιδε μέχρι και σε οίκους ανοχής, διάσημοι μπαινοβγαιναν στο μαγαζί του, πολιτικοί έφερναν βόλτα κάθε μέρα από τη γειτονιά για να βρούνε τον Μίχο κτλ κτλ. Μα καλά τι γινόταν εκεί μέσα; Κανεις δεν είχε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Μέχρι και όπλα είχε ο παιδοβιαστής στο ψιλικατζίδικο που διατηρούσε στον Κολωνό. Μάλιστα σύμφωνα με τη γιαγιά της ανήλικης, μια μέρα είχε εκνευριστεί και κυνηγούσε τον 9χρονο εγγονό της στην πλατεία για να το χτυπήσει φέροντας επάνω του και το όπλο.  Γιατι μη μου πείτε πως στα 53 του ξύπνησε ο Μίχος και το ξεκίνησε όλο αυτό. Φυσικά και έχει τις ρίζες του χρόνια τώρα! Θα φανούν όλα στην πορεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ