Έπαιρνε αγκαλιά μέχρι και 10χρονο κοριτσάκι ο Ηλίας Μίχος, το προόρίζε να το βγάλει και αυτό στο κλαρί

Τι να πει κανείς για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο που εκτός του ότι βίαζε μαζί με τον Γιάννη Σοφιανίδη το κοριτσάκι 12 ετών, το εξέδιδε καθημερινά σε διάφορους παιδόφιλους, μέσω της εφαρμογής blindchat όπου εκεί ανώνυμα έμπαιναν οι παιδεραστές να βρουν υποψήφια θύματα παιδια.

Ο Ηλίας Μίχος, έχει τοποθετήσει την ανήλικη 10χρονη στα πόδια του και χαμογελαστός-χαμογελαστός ποζάρει για την φωτογραφία.
Εννοείται πως το πρόσωπο του παιδιού είναι θολωμένο ώστε να μην στιγματιστεί, κάτι που θα πρέπει να κάνουμε όλοι στα μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζουμε πως, σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα της μητέρας της 12χρονης, ο Ηλίας Μίχος προσέλκυε τα παιδιά – υποψήφια θύματα – στο μαγαζί του δίνοντάς τους παγωτά και αναψυκτικά.

Ίσως έτσι να προσέλκυσε και το συγκεκριμένο κοριτσάκι αφού σύμφωνα με πληροφορίες από γείτονες του καταστήματος του Ηλία Μίχου, το κοριτσάκι αυτό μπαινόβγαινε στο κατάστημα σχεδόν καθημερινά.
Επίσης το κορίτσι αυτό είναι φίλη με την 12χρονη που εξέδιδε και βίαζε ο Ηλίας Μίχος και οι πελάτες του.

Πληροφορίες για το αν βίαζε ή εξέδιδε και αυτό το κοριτσάκι δεν διαθέτουμε αλλά όταν μιλάμε για κύκλωμα μαστροπείας παιδοβιαστών, όλα είναι πιθανά…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: