Φοβάται την ώρα που θα περάσει την πόρτα του Κορυδαλλού ο Σωτήρης Τσιόδρας- Σε πανικό ο “μπροστινός” της Κυβέρνησης ψάχνει τρόπο να γλιτώσει

Έντονες πλέον είναι οι φήμες ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας άρχισε και “κελαηδάει” για την αποτυχία που είχαν στην διαχείριση της πανδημίας γιατί φοβάται τις νομικές κυρώσεις.

Το “αρπακτικό” που ήταν δεξί χέρι του Αβραμόπουλου όταν έφερνε τις καραβιές με τα εμβόλι@ για τον Η1 Ν1 και άρπαξαν χιλιάδες ευρώ “μίζα” έχει αρχίσει και τρέμει τα κάγκελα του Κορυδαλλού.

Με το προφίλ του θεοσεβούμενου και του ταπεινού λοιμωξιολόγου έκανε όλη τη “βρώμικη” δουλειά πασάροντας το παραμύθι του φονικού ιού και την ελπίδα που έρχεται με τα εμβόλι@ μπήκε μέσα σε όλα τα σπίτια μέσω των τηλεοράσεων και υπνώτισε στην κυριολεξία τους Έλληνες πολίτες με αποτέλεσμα να φοβούνται να μιλήσουν μέχρι και στα παιδιά τους.

Οι φήμες που κυκλοφορούν λένε ότι ο “μπροστινός” της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας έχει αρχίσει και φοβάται τη φυλακή και τρέμει για την ώρα που θα καθίσει στο εδώλιο του δικαστηρίου, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχει οδηγήσει χιλιάδες πολίτες στο θάνατο και άλλους τόσους με ψυχολογικά προβλήματα από τον εγκλεισμό και από τα λουκέτα των επιχειρήσεων.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι όλοι αυτοί θα δώσουν λόγο είτε σε Ελληνικό δικαστήριο είτε σε Ευρωπαϊκό.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: