Τους βάζει ταφόπλακα ο καθηγητής Ιωαννίδης: “Πολύ λιγότερο θανατηφόρος ο Covi-d σε σχέση με αυτό που παρουσιάζουν”

Όλο και περισσότερες ενδείξεις δείχνουν πως ήθελαν κάτι άλλο και πάντως όχι το καλό της υγείας των πολιτών…
Ο COVI-D-19 είναι πολύ λιγότερο θανατηφόρος στον μη ηλικιωμένο πληθυσμό από ό,τι πιστευόταν προηγουμένως, κατέληξε στο συμπέρασμα μια σημαντική νέα μελέτη ερευνών επικράτησης αντισωμάτων.

Επικεφαλής της μελέτης ήταν ο πασίγνωστος, Dr. Τζον Ιωαννίδης, Καθηγητής Ιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ο οποίος εξέδωσε έγκαιρη προειδοποίηση στις 17 Μαρτίου 2020 με ένα ευρέως διαβασμένο άρθρο στο Stat News , υποστηρίζοντας προληπτικά ότι «λαμβάνουμε αποφάσεις χωρίς αξιόπιστα δεδομένα και «με lockdown μηνών, αν όχι ετών, η ζωή σταματά σε μεγάλο βαθμό, οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες είναι εντελώς άγνωστες και δισεκατομμύρια, όχι μόνο εκατομμύρια, ζωές μπορεί τελικά να διακυβευτούν».

Στην νέα μελέτη , η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε αξιολόγηση από ομοτίμους, ο καθηγητής Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν ότι σε 31 εθνικές μελέτες οροθετικού επιπολασμού την προ-εμβολι@στική εποχή, το μέσο (διάμεσο) ποσοστό θνησιμότητας από την μόλυνση από τον COVI-D-19 υπολογίστηκε σε μόλις 0,035 % για άτομα ηλικίας 0-59 ετών και 0,095% για άτομα ηλικίας 0-69 ετών. Μια περαιτέρω ανάλυση ανά ηλικιακή ομάδα διαπίστωσε ότι ο μέσος όρος IFR (Ποσοστό Θνησιμότητας Λοιμώξεων) ήταν 0,0003% στα 0-19 έτη, 0,003% στα 20-29 έτη, 0,011% στα 30-39 έτη, 0,035% στα 40-49 έτη, 0,129% στα 50-59 έτη ετών και 0,501% στα 60-69 έτη.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΗΡΑΝ ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΜΒ#ΛΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ!!!

Η μελέτη αναφέρει ότι δείχνει «πολύ χαμηλότερο IFR πριν από τον εμβολι@σμό σε μη ηλικιωμένους πληθυσμούς από ό,τι είχε εκτιμηθεί».

One thought on “Τους βάζει ταφόπλακα ο καθηγητής Ιωαννίδης: “Πολύ λιγότερο θανατηφόρος ο Covi-d σε σχέση με αυτό που παρουσιάζουν”

  1. Η νέα παγκόσμια τάξη θέλει την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά τους Έλληνες να τους εξαφανίσει όλη η σημερινή βουλή είναι ελληνοφωνοι μισελληνες Εβραίοι σιωνιστες και βγάζουν νόμους εναντίων των Ελλήνων

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: