Σε τροχιά φτωχοποίησης η χώρα για χάρη του ναζιστή Ζελένσκι: Το 1/3 του πληθυσμού δεν έχει να αγοράσει τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης

Σε τροχιά φτωχοποίησης η χώρα για χάρη του ναζιστή Ζελένσκι: Το 1/3 του πληθυσμού δεν έχει να αγοράσει τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης

Την τραγική κατάσταση την οποία βιώνει ο ελληνικός πληθυσμός από τις κυρώσεις που έχει επιβάλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν ο δωσίλογος Κυριάκος Μητσοτάκης φέρνει στο φως Εφημερίδα των Συντακτών στη σημερινή της έκδοση.

Όπως αναφέρει μέσα στις σελίδες ο κόσμος δεν έχει μπορεί πλέον να αγοράσει ούτε τα βασικά από το σούπερ μάρκετ και μάλιστα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δεν μπορεί να έχει μία αξιοπρέπεια ιατρική περίθαλψη.

Ο πληθωρισμός βρίσκεται στα ύψη η ανεργία έχει χτυπήσει κόκκινο και η απελπισία των ανθρώπων έχει οδηγήσει πολλούς σε αυτοκτονίες και σε ψυχολογική υποστήριξη.

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη με σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Αμερικανών και να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία έχει φέρει σε κατάσταση φτωχοποίησης τον ελληνικό λαό.

Ο κόσμος αναγκάζεται να δουλεύει για μεροκάματα εξαθλίωσης ώστε να εξασφαλίσει το ψωμί του και τα πράγματα προβλέπονται ακόμη πιο δυσοίωνα καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα ο βαρύς χειμώνας για να ξεκινήσει η καύση πετρελαίου και αερίου για την θέρμανση.

Με τη σφραγίδα του πολιτικού προδότη οδηγείται η χώρα στην πλήρη διάλυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: