Οι κάτοικοι του Κολωνού γνώριζαν τα πάντα σχετικά με τις βρωμοδουλειές του Ηλία Μίχου και είχαν δει στη γειτονιά και πρόσωπα τα οποία είναι αναγνωρίσιμα λόγω δημοσιότητας.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται πολιτικοί και ιδιαίτερα βουλευτές και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι και ιερείς.

Η δικαιοσύνη για ακόμα μία φορά κάνει τα “στραβά μάτια” και αρνείται να βγάλει στη φόρα τα ονόματα αυτών που θα ‘καούν”.

Οι κάτοικοι όμως της περιοχής γνωρίζουν και μάλιστα ένας εξ αυτών απειλεί ότι εάν η δικαιοσύνη δεν κάνει τη δουλειά της θα μιλήσει και θα τα πει όλα για όλους!!!

Έφτασαν οι πολίτες της Ελλάδας σε σημείο να μην έχουν καμία εμπιστοσύνη ούτε στη δικαιοσύνη ούτε στην Ελληνική Αστυνομία και πλέον θα πρέπει να γίνει εκκαθάριση και στα δύο σώματα και να φύγουνε οι άνθρωποι που υπηρετούν κομματικά συμφέροντα.

Τέτοια κατάντια σε θεσμούς δεν έχουμε ξανασυναντήσει ακόμα και σε εποχές που υπήρχε έντονο το κομματικό στοιχείο σε δημόσιους λειτουργούς.

Όλο αυτό οφείλεται σε ένα παρακράτος που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με σκοπό να ελέγξει τους πολίτες, να τους φοβίσει ώστε να μην αντιδρούν όπως έκανε άλλωστε και με τις υποκλοπές που παρακολουθούσε τους Έλληνες για να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή αν υπάρχουν “καταστάσεις” που μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ