Ξέπλυμα στον Υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη προσπαθεί να κάνει με ένα μακροσκελή δημοσίευμα το κυβερνητικό site Πρώτο Θέμα.

Σε ένα ρεσιτάλ αποδόμησης χαρακτήρα αναφέρει την πορεία του πατέρα του Θανάση Πλεύρη, Κωνσταντίνου, από την εποχή που ήταν το δεξί χέρι του συνταγματάρχη Ιωάννη Λαδά κατά την περίοδο της δικτατορίας και ήταν θαυμαστής του Ιωάννη Μεταξά και προχωράει προς το μέλλον κάνοντας αναφορές για τη συμμετοχή του στη Χρυσή Αυγή στο Λάος καθώς και για τις αποτυχίες του να εκλεγεί είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση είτε στις βουλευτικές εκλογές.

Στέκεται στα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Πλεύρη ότι είναι φασίστας, χουντικός, αντισημίτης, ναζιστής και όλα τα κοσμητικά επίθετα τα οποία στόλισε τον 85χρονο δικηγόρο το site τις πιο αισχρής προπαγάνδας που έχει βιώσει ποτέ η Ελλάδα.

Όλη την αναδρομή στο παρελθόν του Κωνσταντίνου Πλεύρη την κάνει για να καταλήξει ότι υπάρχει διαμάχη με τον γιο του και έχουν διαχωρίσει τις θέσεις τους διότι ο νυν Υπουργός Υγείας είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ και δεν ενστερνίζεται τις απόψεις του πατέρα του.

Φυσικά το site της μπόχας δεν λαμβάνει υπόψη τα δεδομένα που υπάρχουν για τον Θανάση Πλεύρη σχετικά με όσα έχει κάνει και στο παρελθόν συμμετέχοντας σε ακροδεξιά κόμματα και φορείς καθώς ότι είχε κατηγορήσει ανοιχτά τους Εβραίους για το ολοκαύτωμα, πράγμα που προκάλεσε την οργή της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός αναγκάστηκε να ανακαλέσει τις δηλώσεις του για να μπορέσει να αναρριχηθεί σε θέσεις εξουσίας έχοντας την στήριξη των Εβραίων.

Εκτός βέβαια από το παρελθόν του που κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι στον “καιρό της νεότητας” όλοι έχουμε κάνει λάθη, υπάρχει και το παρόν κατά το οποίο ο άνθρωπος αυτός έχει πετάξει έξω από τις δουλειές τους με φασιστικό τρόπο υγειονομικούς που αρνήθηκαν μία ιατρική πράξη και εφάρμοσε χουντικά μέτρα με σκοπό να πιέσει με μεθόδους εκβιασμού τον γενικό πληθυσμό να σηκώσει το μανίκι.

Είναι πιο έντιμο κάποιος από την αρχή της πορείας του να δηλώνει ανοιχτά τι είναι και να μην προσπαθεί να απαρνηθεί τα πιστεύω του είτε καλά είτε κακά, παρά να κρύβεται πίσω από το μανδύα ενός δημοκράτη και να εφαρμόζει μεθόδους που χρησιμοποιούσαν οι ναζιστές κατά την περίοδο του Γερμανικού πολέμου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: