Στην αρχή ήταν η καταγγελία μίας γειτόνισσας, η οποία μπροστά στην κάμερα κατήγγειλε πως ο Μίχος γνώριζε για την έρευνα που διεξήγαγαν οι αρχές σε βάρος του, 15 ημέρες πριν την σύλληψη του. Η ίδια γυναίκα μάλιστα ανέφερε πως ο συλληφθείς για κατά συρροή βιασμό ανήλικου κοριτσιού, εμφανιζόταν δημόσια παρέα με αστυνομικούς, την ώρα που υποτίθεται ότι η αστυνομία τον ερευνούσε.

Ακολούθησε η σοβαρότατη, επίσημη καταγγελία του εκδοτικού οργανισμού, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος ο δημοσιογράφος – γιος του Μίχου, Παναγιώτης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Παναγιώτης Μίχος γνώριζε και αυτός για τα φρικτά αυτά γεγονότα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο τύπου, «αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης»!

Η συγκεκριμένη καταγγελία της Alter Ego, δεν έχει ακόμα διαψευστεί από τον δημοσιογράφο – γιο του παιδοβιαστή.

Τώρα, έχουμε και τρίτη επώνυμη καταγγελία ότι η έρευνα για το εγκληματικό κύκλωμα βιασμών ανηλίκων, είχε διαρρεύσει αρκετές ημέρες πριν την σύλληψη. Την έκανε στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο γνωστός Κώστας Πρέκας, ο οποίος γνωρίζει τον κατηγορούμενο. Ο ηθοποιός λοιπόν παραδέχτηκε ότι γνώριζε μία εβδομάδα πριν την σύλληψη του Ηλία Μίχου, ότι διεξαγόταν έρευνα εις βάρος του

Αυτή τη μία εβδομάδα, πόσα μηνύματα νεοδημακρατών ανωμαλιάρηδων στο blindchat σβήστηκαν από τη δικογραφία ρε αλήτες;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: