Για ακόμη μία φορά δείχνει πόσο φασίστας είναι αλλά και πόσο αποτυχημένος ως Υπουργός Υγείας.

Ο λόγος φυσικά για τον Θανάση Πλεύρη ή κατά τα λεγόμενά του Παύλου Πολάκη “βαρκάρη του Αχέροντα” λόγω έλλειψης προσωπικού και κατάλληλου εξοπλισμού στα νοσοκομεία.

Σε κάθε εμφάνιση του σε τηλεοπτικό μέσο προκαλεί τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή αλλά και την νοημοσύνη των απλών ανθρώπων.

Στην τελευταία του εμφάνιση δήλωσε ότι δεν μπορούσε να πάρει το ρίσκο αυτός και γενικά η κυβέρνηση να μεταδώσουν τον ιό σε κάποιο ασθενή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο οι ανεμβολί@στοι υγειονομικοί για αυτό και δεν τους πήρε πίσω.

Είναι ένα παραμύθι που ενώ έχει καταρριφθεί συνεχίζουν και το αναπαράγουν και όποιος το “χάψει”.

Γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι ακόμη και όσοι έχουν προχωρήσει στην Ιατρική πράξη του εμβολι@σμού μπορούν να μεταδώσουν ακριβώς το ίδιο με κάποιον ανεμβοί@στο.

Έχει στερέψει από επιχειρήματα και προβάλλει το παραμύθι της μετάδοσης του ιού για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ένα άλλο σημείο που αξίζει να σταθούμε είναι μία τοποθέτησή του σχετικά την υποχρεωτικότητα του εμβολι@σμού.

Όπως ανέφερε με τις απειλές οδήγησαν πολλούς ανθρώπους στο να πάνε και να εμβολι@στούν, δηλαδή με τον εκβιασμό και τις απειλές ανάγκασαν συμπολίτες μας καθίσουν την καρέκλα και να σηκώσουν το μανίκι για να κάνουν ένα εμβόλι# που ούτε προστατεύει από κάτι αλλά ούτε εμποδίζει τη μετάδοση της νόσου.

Όλα αυτά τα λέει με το χαμόγελο στα χείλη χωρίς τύψεις και ενοχές.

Η χαρά του μπορεί να πηγάζει από τα μπόνους που θα πάρει από τις φαρμακευτικές για να χτίσει κι άλλα σπίτια καθώς και την επιβράβευση της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την αραίωση του ελληνικού πληθυσμού που έχει προκαλέσει.

Προηγούμενο άρθροΤριάντα δύο γιατροί φανατικοί υποστηρικτές των εμβ#λίων έπεσαν κάτω εντελώς ξαφνικά
Επόμενο άρθροΕπικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα για να τη γλιτώσουν τα τομάρια που βίασαν το 12χρονο παιδί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ