Σύμφωνα με τα εσωτερικά δεδομένα του ίδιου του CDC, πάνω από 18 εκατομμύρια άνθρωποι τραυματίστηκαν τόσο σοβαρά μετά τους εμβολι@σμούς τους από τα εμβόλι@ της Pfizer ή της Moderna για τον κορ#νοϊό, που χρειάστηκε να πάνε στο νοσοκομείο.

Ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Τέξας διέταξε την υπηρεσία υγείας να κοινοποιήσει αυτά τα δεδομένα σε μια ομάδα ουδέτερων παρατηρητών.

Αντί να ειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους των εμβ#λίων ή ακόμα καλύτερα να απαγορεύσουν εντελώς τις εντολές μαζικού «εμβολι#σμού» του Προέδρου Μπάιντεν, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων επέλεξαν να κρατήσουν καλυμμένες τις πληροφορίες μέχρι να αναγκαστούν να τις δημοσιοποιήσουν.


Σύμφωνα με μια έκθεση τηςAmerican Liberty: Όλοι όσοι βρίσκονται σε θέση εξουσίας στο CDC θα πρέπει να απολυθούν για αυτό. Τι ωφελεί ένας οργανισμός «δημόσιας υγείας» εάν δεν ειδοποιήσει το κόσμο για το ότι το 8% των ληπτών εμβ#λίων νοσηλεύθηκε;

Το CDC ξεκίνησε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης εμβ#λίων στην αρχή της κυκλοφορίας του εμβ#λίου για τον COVI-D, τον Δεκέμβριο του 2020. Ίσως το θυμάστε. Το πρόγραμμα ονομαζόταν V-safe. Ζητήθηκε από τους ανθρώπους να εγκαταστήσουν την εφαρμογή V-safe στα smartphone τους και στη συνέχεια να αναφέρουν μόνοι τους εάν έχουν παρενέργειες από τις πειραματικές λήψεις mRNA, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο κοινό βάσει εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης από τον FDA.

Πολλοί άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν, επειδή οι παγκόσμιες κυβερνήσεις είχαν τρομάξει πολλούς ανθρώπους πολύ άσχημα για τον ιό. Πολλοί θεώρησαν ότι τα εμβόλι@ του COVI-D ήταν ένα ιατρικό θαύμα στα τέλη του 2020. Έτσι, περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι κατέβασαν το V-safe στα smartphone τους και στη συνέχεια προχώρησαν στον εμβολι@σμό.

Αυτό είναι ένα τεράστιο μέγεθος δείγματος για μια ιατρική μελέτη. Με 10 εκατομμύρια άτομα να συμμετέχουν στο σύστημα αυτοαναφοράς V-safe, μας δίνεται ένα εξαιρετικά ακριβές στατιστικό μοντέλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά τη μελέτη των 230 εκατομμυρίων Αμερικανών που έχουν κάνει τουλάχιστον μια δόση εμβ#λίου κατά του COVI-D.

Το CDC παρακολούθησε δεδομένα στο πρόγραμμα V-safe για τους πρώτους 18 μήνες της δημόσιας διαθεσιμότητας του εμβ#λίου, έως τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Αλλά στη συνέχεια, περιέργως, το CDC δεν δημοσίευσε ποτέ δεδομένα από το V-safe. Δεν μπορούσαμε να τα δούμε. Απλώς έπρεπε να εμπιστευτούμε το CDC, το οποίο είχε πιαστεί να λέει ψέματα, επανειλημμένα.

Η κύρια ιστοσελίδα του CDC σχετικά με τα εμβόλι@ του mRNA COVI-D εξακολουθεί να λέει, μέχρι σήμερα, «Τα εμβόλι@ για το COVI@D-19 είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και δωρεάν». Αυτή είναι η πρώτη πρόταση που αναγράφεται στον ιστότοπο. Ασφαλές και αποτελεσματικό! Αυτή ήταν η θέση του CDC όλη την ώρα, ακόμα και τώρα, μετά από τόσες αποκαλύψεις! «Τα εμβόλι@ είναι ασφαλή και δεν μπορούν να σας βλάψουν».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ