Αξίζει να υπενθυμιστεί πως χιλιάδες υγειονομικοί της χώρας (γιατροί, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό), βρίσκονται εκτός των καθηκόντων τους από πέρυσι το Σεπτέμβριο, όταν και βγήκαν σε αναστολή εργασίας, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας, καθώς δεν δέχθηκαν να εμβολι@στούν για τον κορ#νοϊό.

Ειδικότερα, ο κ.Βασιλακόπουλος, σχετικά με τους ανεμβολί@στους υγειονομικούς είπε πως είναι «τεράστιο λάθος να επανέλθουν. Πρώτον ο ανεμβολί@στος υγειονομικός έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσει και μετά ο ίδιος την νόσο και επίσης ο ανεμβολί@στος δεν είχε την ευθυκρισία να αναλύσει σωστά τα επιστημονικά δεδομένα» κατέληξε.

Παράλληλα, τόνισε πως αναμένεται αύξηση των κρουσμάτων μετά την καλοκαιρινή σεζόν, συγκεκριμένα αναφέρει «είμαστε στην τρίτη εβδομάδα που βλέπουμε αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα. Μέσα Οκτωβρίου παρατηρούμε αύξηση των κρουσμάτων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη σχεδόν την Ευρώπη».

Όπως εξήγησε με την πτώση της θερμοκρασίας αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων και η μεταδοτικότητα και τόνισε την ανάγκη για μία ευρωπαϊκή καμπάνια για την σημασία του εμβολι@σμού.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: