Θλιβερά ανθρωπάκια έτρεχαν πίσω από τον κώλ# του Χρήστου Σταικούρα: Οργή του κόσμου της Καρδίτσας για Ζυγογιάννη και Λαμπρόπουλο

Θλιβεροι για ακόμη μία φορά ήταν οι δύο άνθρωποι που έχουν συνδέσει τα πρόσωπά τους τα τελευταία χρόνια με το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Ένας φορέας που θα έπρεπε να νοιάζεται για το μέλλον των επιχειρήσεων της πόλης και να διεκδικεί πράγματα, έχει καταντήσει κομματικό γραφείο της Νέας Δημοκρατίας με ευθύνη του Κώστα Ζυγογιάννη και του Κώστα Λαμπρόπουλου.

Δύο άνθρωποι βαμμένοι από πάνω μέχρι κάτω γαλάζιοι, εξυπηρετούν μόνο συμφέροντα του κόμματος και προβάλλουν δράσεις που συνδέονται με τους γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές.

Αηδιασμένος ο κόσμος της Καρδίτσας μας έστειλε δεκάδες μηνύματα για όλα αυτά που έγιναν στην Εμποροβιομηχανικη Έκθεση Καρδίτσας κατά την οποία οι δύο παραπάνω κύριοι έτρεχαν πίσω από τον Υπουργό Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρα για να μπορέσουν να κλέψουν λίγο από την προβολή του.

Μαρτυρίες που υπάρχουν λένε ότι κόντεψαν να τον πάρουν αγκαλιά όταν περπατούσε για να τους τραβήξει και αυτούς η κάμερα.

Ανθρωπάκια που τους έχει σιχαθεί όλη η πόλη της Καρδίτσας και προκαλούν αηδία και αποστροφή στον καθέναν.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: