Η ανάπτυξη και η ευημερία που έφερε ο Μητσοτάκης στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχει ακουμπήσει την πόλη της Καρδίτσας.

Τα λουκέτα πέφτουν βροχή καθημερινά αφού το τελευταίο διάστημα έχουν κλείσει καφενεία, πρατήρια καυσίμων και αρτοποιεία.

Οι επιχειρήσεις μη μπορώντας να αντέξουν το παραμύθι της ενεργειακής κρίσης και αδυνατώντας να είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας αναγκάζονται να κλείσουν τα καταστήματά τους και να αναζητήσουν κάποια καλύτερη τύχη μακριά από την πόλη μας.

Μία πόλη η οποία ρημάζει τα τελευταία χρόνια με την εξαθλίωση των αντισυνταγματικών lockdown και των μέτρων περιορισμού, τα αβάσταχτα πρόσημα που έριχναν οι “ταγματασφαλίτες” που περνούσαν για ελέγχους σχετικά με αποστάσεις, μάσκες και τα διάφορα υγειονομικά παραμύθια και τώρα τους ισοπεδώνουν με τις τιμές της ενέργειας και των καυσίμων που καθιστούν απαγορευτική την λειτουργία τους.

Όλοι οι εργατοπατέρες και οι συνδικαλιστές της Καρδίτσας σφυρίζουν αδιάφορα αφήνοντας στο έλεος της καταστροφικής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίας και αγρότες.

Προηγούμενο άρθροΖούμε ανεπανάληπτες καταστάσεις!!! Ζητούν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας ερασιτεχνικά σωματεία των Δωδεκανήσων λόγω του Αυγενάκη
Επόμενο άρθροΚανένας άλλος δήμαρχος δεν ξεφτιλίστηκε τόσο: Ξεσπάει ο κόσμος της Καρδίτσας για το φιάσκο της οδού Χαρίτου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ