“Αποτύχαμε στην διαχείριση της πανδημίας” λέει τώρα ο “θεοσεβουμενος” Τσιόδρας που αρχίζει και ακούει τον ήχο από τα κελιά που ανοίγουν (Βίντεο)

“Αποτύχαμε παταγωδώς στην διαχείριση της πανδημίας.

Εμπιστευτήκαμε την ιδεοληψία και όχι την επιστήμη” δήλωσε ο καθηγητής Τσιοδρας που αποκαλυψε, παρα τα ψέματα του εθνικού κερατά Κυριάκου Μητσοτάκη ότι έχει φυγει από τη διαχείριση της πανδημίας.

Τα γυρνάει εντελώς όλα και αναφέρει ότι μπαίνουμε σε μία κανονικότητα και ότι δεν υπάρχει πλέον ανησυχία γιατί η Πανδημία τελειώνει.

Τότε γιατί κρατάτε τους υγειονομικούς ακόμα μακριά από τις εργασίες τους αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος κινδύνου?

https://www.facebook.com/100077384028909/videos/3284868211799065/?flite=scwspnss

One thought on ““Αποτύχαμε στην διαχείριση της πανδημίας” λέει τώρα ο “θεοσεβουμενος” Τσιόδρας που αρχίζει και ακούει τον ήχο από τα κελιά που ανοίγουν (Βίντεο)

  1. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ
    “Το πρώτο πράγμα που είδα όταν βγήκα στην ξηρά ήταν το άστρο του Δαβίδ”
    Iσραηλινό μέσο μαζικής ενημέρωσης παραδέχεται ότι Εβραίοι από το Ισραήλ και την Αμερική πληρώνονται από την ισραηλινή κυβέρνηση για να διαχειρίζονται σχεδόν όλα τα «κέντρα βοήθειας για πρόσφυγες» στην Ελλάδα, (“greek refugee aid centers are mainly operated by israelis”), ενισχύοντας άμεσα την μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα το Ισραήλ αρνείται να δεχθεί πρόσφυγες, χτίζει τοίχους για να τους κρατήσει έξω και επιτρέπει μόνο Εβραίους που είναι φυλετικά καθαροί μέσω tests DNA να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ.
    http://redskywarning.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: