Ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος προέβλεψε την πανδημία πριν από πέντε χρόνια, στρέφει την προσοχή του στο επόμενο βήμα και ο απλούστερος τρόπος για να το περιγράψει, είναι η λέξη «ημι-φυσιολογικό». Σε ανάρτηση του 6.300 λέξεων με τον τίτλο «Πανδημία 1», επιχειρεί να περιγράψει όλα όσα θα ακολουθήσουν σε αυτή την « ημι-κανονική» κατάσταση, για την οποία επισημαίνει ότι δεν θα είναι προσωρινή. Και υπογραμμίζει ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα πρέπει, μετά τη άρση της καραντίνας, να διασφαλίσουν ότι η επάνοδος δεν θα κάνει την ανισότητα μεταξύ των ανθρώπων ακόμη χειρότερη από ό, τι ήδη είναι. Ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν κιόλας διαθέσει μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς» περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια σε προσπάθειες καταπολέμησης της εξάπλωσης της επιδημίας COVI-D-19.

Εν τω μεταξύ ο 64χρονος συνιδρυτής και πρώην CEO της Microsoft, εν μέσω σφοδρής ανησυχίας του για το βαρύ κόστος της πανδημίας το οποίο πληρώνουν δυσανάλογα οι χαμηλόμισθοι, οι φτωχοί και οι ευάλωτοι της κοινωνίας, συνεχίζει να βιώνει την ευημερούσα καθημερινότητα του.

Αγόρασε ένα ακόμη πανάκριβο σπίτι στη παραλιακή πόλη Ντελ Μαρ λίγο έξω από το Σαν Ντιέγκο. της Καλιφόρνια Η συμφωνία εξαγοράς έκλεισε στις 27 Μαρτίου 2020. Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 118 δισ. δολάρια , ξόδεψε 43 εκατομμύρια δολάρια για μια πραγματικά αρχοντική έπαυλη που χτίστηκε το 1999 από τον αρχιτέκτονα Ken Rochetti ο οποίος ειδικεύεται στις πολυτελώς ονειρικές βίλες.

Η συγκεκριμένη παραθαλάσσια βίλα των 1.800 τετραγωνικών μέτρων ανήκε μέχρι πρότινος στη Madeleine Pickens, την χήρα του Τεξανού δισεκατομμυριούχου και μεγιστάνα των πετρελαίων T. Boone Pickens που πέθανε πέρυσι. Με έξι υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, πολλά σαλόνια σπα , θέατρο, πισίνα, γήπεδο τένις, θερμοκήπιο , δύο ξενώνες και αχανή βεράντα με απρόσκοπτη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, δεν ήταν μια κατοικία που απευθυνόταν σε όποιον και όποιον. Ένα σπίτι που έχει ενσωματωμένες από την κατασκευή του τις πιο σύγχρονες, απίθανες και νέες τεχνολογικές εφαρμογές, λογικό ήταν να δελεάσει ένα μόνιμο εραστή των καινοτομιών και της υψηλής αισθητικής, όπως ο Γκέιτς.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: