Ο Παναγιώτης Μίχος, που εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα, με ανάρτησή του σήμερα πήρε θέση για το ζήτημα ανακοινώνοντας ουσιαστικά την απόλυσή του από το Μέσο που εργαζόταν:

Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.

Προηγούμενο άρθροΌλοι ίδια βρωμοφάρα, ο πατέρας που έβγαλε τέτοιο γιο ανώμαλο προκαλεί με τις δηλώσεις του: “Άμα του κουνιόταν η μικρή τι να έκανε”
Επόμενο άρθροΚαταγγέλλουν τον βρωμι@ρη τον Τσιάρα οι επιτυχόντες ειρηνοδίκες: “Άρπαξε χρήμα από το ταμείο ανάκαμψης για να κάνει διαγωνισμούς και αυτός διορίζει τα “τσιράκια” του”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ