Απευθείας εμβάσματα και από άλλους παιδοβιαστές της εγκληματικής οργάνωσης των νεοδημοκρατών που βίαζαν και εξέδιδαν την δωδεκάχρονη λάμβανε η μητέρα της στον τραπεζικό της λογαριασμό ενώ όπως δείχνει η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών υπήρχαν επικοινωνίες και μηνύματα της ίδιας με τον παιδοβιαστή Η.Μίχο.

Το πρώτο βράδυ της στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, πέρασε η μητέρα της 12χρονης που συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος της με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας και σύντομα θα φανεί το μέγεθος τους κυκλώματος παιδοβιαστών που αρκετά στοιχεία δείχνουν ότι έχει και “πολιτικό άρωμα”.

Τα στελέχη της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων, εδώ και μέρες την είχαν βάλει στο στόχαστρο τους, βάσει κάποιων ενδείξεων μέχρι που στα χέρια τους έφτασαν και οι αποδείξεις.

Επί της ουσίας κατηγορείται ότι εξέδιδε το ίδιο της το παιδί. Η ίδια αναμένεται σήμερα το πρωί, να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, από την οποία πιθανότατα θα λάβει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία της.

Η μητέρα ήταν αυτή η οποία είχε την ευθύνη και επιμέλεια του παιδιού το οποίο βίαζε η ομάδα υπό το μέλος της ΝΔ Ηλία Μίχου.

Ταυτόχρονα απόλυτα έγκυρες πηγές από την ΓΑΔΑ αναφέρουν τον εντοπισμό ενός έτερου μέλους της ΝΔ ο οποίο δραστηριοποιείται και έχει ήδη υψηλή θέση στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Φαίνεται ότι είμαστε προ μίας οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης σωματεμπόρων και το ερώτημα πλέον είναι αν θα προχωρήσει τις έρευνες μέχρι το τέλος καθώς από πίσω της κρύβονται ισχυρά πολιτικά πρόσωπα και είναι αυτονόητο σε ποιον χώρο ανήκουν.

Η πρόεδρος των ιερόδουλων Ελλάδος, Έλλη Κανελλοπούλου, προχώρησε σε καταγγελίες για την υπόθεση μαζικού βιασμού και μαστροπίας από την εγκληματική οργάνωση νεοδημοκρατών στον Κολωνό με βάση τις οποίες ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος εξέδιδε την δωδεκάχρονη «σε φίλους του πολιτικούς» και προσθέτει ότι ο συγκεκριμένος, «εξέδιδε και άλλα ανήλικα κορίτσια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ