Καταγγέλλουν τον βρωμι@ρη τον Τσιάρα οι επιτυχόντες ειρηνοδίκες: “Άρπαξε χρήμα από το ταμείο ανάκαμψης για να κάνει διαγωνισμούς και αυτός διορίζει τα “τσιράκια” του”

Διαβάστε τι καταγγέλλουν τα μέλη του Σωματείο Επιτυχόντων Ειρηνοδικών Δ τάξεως που έφαγαν τα νιάτα τους στα βιβλία και τώρα τους έχουν ξεχάσει για χάρη των ημετέρων:

Είμαστε 300 οικογένειες σε ομηρία επί έξι χρόνια. Είμαστε οι επιτυχόντες Ειρηνοδίκες του 2016. Ενώ πετύχαμε και μάλιστα αριστεύσαμε σε διαγωνισμό και ενώ είμαστε σε πίνακα επιτυχόντων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Τσιάρας, ακυρώνει τον διαγωνισμό μας, σταματάει την απορρόφησή μας ( ενώ ο πίνακας επιτυχόντων κόντευε να εξαντληθεί) και πετάει στον Καιάδα τόσες οικογένειες. Πολλοί από μας έχουμε φτάσει στα όρια της οικονομικής απόγνωσης.Άλλοι έχουν φτάσει στο 40ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν άλλες εξετάσεις. Άλλοι έχουν φτάσει σε σημείο να δουλεύουν σε κοινωφελή προγράμματα για να επιβιώσουν και άλλοι προσπαθούν να βιοποριστούν όπως μπορούν μέσα σε άθλιες συνθήκες. Και μιλάμε για επιτυχόντες αριστούχους…Από την άλλη πλευρά ο Τσιάρας με πρωτοφανή κυνικότητα, αδιαφορεί για την τύχη μας, προκηρύσσει νέο διαγωνισμό παρακάμπτοντας μας, για να προσλάβει 10 καινούργιους!! Την στιγμή που υπάρχουν ήδη επιτυχόντες! Έτσι αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα της ταχείας απονομής Δικαιοσύνης στην Ελλάδα!!! Πήρε χρήματα από το Ευρωπαικό ταμείο ανάκαμψης για να κάνει διαγωνισμούς και αυτός προκηρύσσει …εικονικούς διαγωνισμούς για δέκα μόλις άτομα, αποκρύπτοντας την ύπαρξη άλλων 300 επιτυχόντων ήδη έτοιμων Ειρηνοδικών.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινωνική αδικία στον χώρο της Δικαιοσύνης τα τελευταία πενήντα χρόνια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: