Τα μηνύματα που έστειλε στον 53χρονο Ηλία Μίχο όταν -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της- διαπίστωσε ότι βίαζε και εκμεταλλευόταν την 12χρονη κόρη της συμπεριλήφθηκαν στην δικογραφία για την φρικιαστική υπόθεση που «πάγωσε» το πανελλήνιο. Η μητέρα στα μηνύματα αυτά έγραφε προς τον Μίχο: «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους δικηγόρους της 37χρονης, τα παιδιά της βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους και αγωνιούν για την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα. Τα παιδιά θέλουν να επιστρέψει η μητέρα τους στο σπίτι, μεταφέρουν οι υπερασπιστές της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές, τα όσα έχουν ισχυριστεί τις καταθέσεις τους με προκλητικό ύφος οι δύο κατηγορούμενοι, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης προκαλούν οργή.

«Αυτή μου έστελνε μηνύματα»
Ο Μίχος κατά τη χθεσινή απολογία του στην 33η ανακρίτρια, αφού ομολόγησε ότι ασέλγησε στο παιδί, αρνήθηκε ότι το βίασε και υποστήριξε υπήρχε συναίνεση από το μικρό κορίτσι! Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να δήλωσε με προκλητικό τρόπο ότι «γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη…»

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη μητέρα, υποστηρίζοντας ότι η ίδια γνώριζε, επειδή έβλεπε το παιδί της να επιστρέφει στο σπίτι με χρήματα, τα οποία ωστόσο η κόρη της, της έλεγε ότι της τα έδινε μια γιαγιά την οποία φρόντιζε: «Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: ”’Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά”… Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από τον Μάιο έως τον Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω: ”στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει”, γιατί τσακωνόταν μαζί της».

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος φέρεται να είπε ότι είχε δώσει κάποια χρήματα στη μητέρα γιατί ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση: «Είχα δώσει 300 ευρώ στη μητέρα, γιατί είχε οικονομικά προβλήματα».

«Το παιδί με πίεζε» κατέθεσε χωρίς αιδώ ο Σοφιανίδης

Την ίδια ώρα, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, παντρεμένος και πατέρα τριών ανήλικων κοριτσιών όχι μόνο κατέθεσε ότι είχε συναινετικές σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, αλλά υποστήριξε με εξωφρενικά προκλητικό ύφος ότι το παιδί τον πίεζε και τον προκαλούσε!

«H 12χρονη με προκαλούσε. Είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενό μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές…» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: