Βρωμιά και σαπίλα παντού: Αρχιμανδρίτης φίλος του Ιερώνυμου μέσα στα όργια με τη 12χρονη

Βρωμιά και σαπίλα παντού: Αρχιμανδρίτης φίλος του Ιερώνυμου μέσα στα όργια με τη 12χρονη

Ο κλοιός στενεύει και τα ονόματα που βγαίνουν στην επιφάνεια (κατά την κατάθεση της 12χρονης) προκαλούν τρόμο. Η σύνδεσή του με την εκκλησία και το “καλό πρόσωπο” του Ηλία Μίχου διασπάται καθημερινά. Ανάμεσα σε αυτούς που είναι “μπλεγμένοι” σε αυτή την ιστορία, ανάμεσα σε αυτούς που οδήγησαν τη 12χρονη σε σκοτεινά μονοπάτια φέρεται να είναι και αρχιμανδρίτης – κολλητός του Ιερώνυμου, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες αναζητείται.

Ξέρει κάτι γι’ αυτό να μας διαφωτίσει και εμάς ο Ιερώνυμος ή όλα βαίνουν καλώς στους κόλπους της εκκλησίας;

Την ίδια ώρα, η 12χρονη αναγνώρισε τρία ακόμα άτομα τα οποία θέλησαν να συνεβρεθούν με ένα παιδί! Τα ονόματα και τα κινητά των συγκεκριμένων ανδρών έχουν βρεθεί στο κινητό της 12χρονης τους οποίους και αναγνώρισε η ίδια σε μια από τις καταθέσεις της αστυνομία.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 32 με 35 ετών, τους οποίους αναγνώρισε το θύμα και έτσι ανοίγει ο κύκλος των περαιτέρω συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι βιαστές της 12χρονης είναι πολλαπλάσιοι. Στις καταθέσεις της η 12χρονη έχει ήδη αναφέρει ότι τουλάχιστον 10 με 11 άτομα την έχουν βιάσει, περιγράφοντας το αρρωστημένο και εγκληματικό σχέδιο που είχε στήσει ο 53χρονος μαστροπός και βιαστής Ηλίας Μίχος.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού.

«Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: