Όπως είναι φυσικό με τις τιμές τόσο στην ενέργεια όσο και στις πρώτες ύλες να έχουν εκτοξευθεί, είναι βέβαιο πως θα αυξηθεί δραματικά ο αριθμός όσων αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις. Ήδη εδώ και δυο τρεις μήνες ένα στα τρία δάνεια που ρυθμίστηκαν το τελευταίο 12μηνο ξανακοκκινίζουν. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει να γίνει. Υπάρχει μεγάλο ζήτημα πάλι με τα κόκκινα δάνεια. Ολοι μιλάνε για εξωδικαστικούς μηχανισμούς.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα! Ο εξωδικαστικός μηχανισμός δεν προχωράει και ο κυριότερος λόγος είναι γιατί οι εταιρίες διαχείρισης και οι τράπεζες δεν δέχονται την πρόταση που βγάζει το ίδιο το σύστημα. Η πλατφόρμα τι κάνει; Παίρνει τα πραγματικά περιουσιακα και οικονομικά στοιχεία του δανειολήπτη και βγάζει μία πρόταση με αλγόριθμο, μια πρόταση που ο δανειολήπτης μπορεί σε κάποιο βαθμό να ανταποκριθεί. Αλλά οι τράπεζες και τα funds δεν αποδέχονται αυτές τις προτάσεις, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 6,5 εκατομμύρια ΑΦΜ. Από αυτά τα 6,5 εκατομμύρια ΑΦΜ έχουν γινει κόκκινα, δηλαδή χρωστάνε στην εφορία οφειλές που δεν μπορούν να αποπληρώσουν, περίπου 5 εκατομμύρια!!! Και το χειρότερο απ όλα ξέρετε ποιο είναι; Ότι στο πρώτο εξάμηνο του 2022 και ειδικά τον πέμπτο και έκτο μήνα, δηλαδή τ Μάιο και Ιούνιο, προστέθηκαν στα κόκκινα ΑΦΜ επιπλέον 800.000! Η συντριπτική πλειοψηφια αυτών είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Και αυτό μέσα σε ένα μολις ΔΙΜΗΝΟ! Η κατάσταση είναι τραγική!

Προηγούμενο άρθροΧαμός από φοιτήτριες στη Θεσσαλονίκη: Άγριο κράξιμο στον θλιβερό δικτάτορα που καλύπτει τους ανώμαλους παιδεραστές (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο“Δεν γνώριζα για αυτά που έκανε, κάνει άθλια προπαγάνδα η Δούρου” λέει τώρα ο Πατούλης που έκανε αλλ@ξοκολιές με τον παιδεραστή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ