Ο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε ένας άνθρωπος που από τη στιγμή που ο θεός του έδωσε την αναπηρία βγάζει συνεχόμενο μίσος για όλο το ανθρώπινο είδος.

Να θυμίσουμε πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν βουτηγμένος μέσα στο λαθρεμπόριο όπλων, τη μαφία και όλα αυτά που κρύφτηκαν πίσω από την γερμανική δικαιοσύνη.

Κάποια πολιτικά ερπετά της Ελλάδας έκαναν τεμενάδες όταν τον έβλεπαν με σκοπό να πάρουν το “βάπτισμα” και να κρατηθούν για λίγο ακόμα στην εξουσία.

Φιλούσαν τα χέρια του ανθρώπου που “ρουφούσε” μέρα με τη μέρα την ζωή από τους Έλληνες πολίτες με τα εξοντωτικά μνημόνια και με τα μέτρα λιτότητας με σκοπό να πλουτίζει η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες που ήταν μέσα σε αυτή την εγκληματική οργάνωση που λέγεται ευρωπαϊκή ένωση.

Σε ακόμα μία παρέμβαση του, δείχνει ότι η ψυχή του σε λίγα χρόνια που θα φύγει από τη ζωή θα κατευθυνθεί άμεσα προς την κόλαση.

Αναφερόμενος στην ενεργειακή κρίση είπε ότι μπορούν οι πολίτες να βάλουν ένα δεύτερο πουλόβερ, να πάρουν σπίρτα, λάμπες και σόμπες όπως και παραπάνω κουβέρτες για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα.

Είναι όλοι βουτηγμένοι μέσα σε αυτό το παραμύθι της Νέας Τάξης Πραγμάτων και φυσικά δεν θα έλειπε ποτέ ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: