“Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε τους ανεμβολί@στους υγειονομικούς πίσω” είπε ο φίλος του παιδεραστή Θανάσης Πλεύρης


Στο θέμα της επαναξιολόγησης του ενδεχομένου επιστροφής στο ΕΣΥ των ανεμβολί@στων υγειονομικών αναφέρθηκε την Τετάρτη (12/11) ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επιμένοντας ότι αυτό θα γίνει σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και με βάση τα δεδομένα της πανδημίας.

Ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι το θέμα θα επανεξεταστεί μέσα στον Οκτώβριο, σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, προσθέτοντας ότι κανείς δεν μπορεί να προκαταλάβει την απόφαση είτε για επιστροφή είτε για μη επιστροφή των ανεμβολί@στων υγειονομικών.

Η προσωπική μου θέση, είπε, όμως, υπουργός Υγείας είναι πως άτομα που δεν πιστεύουν στην επιστήμη δεν έχουν θέση στο ΕΣΥ.

One thought on ““Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε τους ανεμβολί@στους υγειονομικούς πίσω” είπε ο φίλος του παιδεραστή Θανάσης Πλεύρης

  1. Επιστήμη είναι η Φαρμακολογία. Όχι το οποιοδήποτε σκεύασμα παράγει μια εταιρεία. Αν το κάθε τι ήταν Επιστήμη, τότε και η ηρωίνη επιστήμη είναι αφού επιστήμονες χημικοί την παράγουν και να αρχίσουμε να την παίρνουμε όλοι. Επιστήμη είναι και η πυρηνική βόμβα αφού επιστήμονες Φυσικοί την κατασκευάζουν και να αρχίσουν όσοι τις έχουν να τις εκτοξεύουν ολούθε.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: