Επιτέθηκε στη Δούρου επειδή ζήτησε απαντήσεις για το αν υπήρχαν οικονομικές σχέσεις της Περιφέρειας Αττικής με τον 53χρονο
Με οργισμένη ανακοίνωση κατά της Ρένας Δούρου απάντησε τρεις ημέρες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος που σόκαρε το πανελλήνιο ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο ίδιος σε μια μακροσκελή ανακοίνωση επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και την Δούρου επειδή η ίδια ζήτησε να απαντήσει αν υπήρχαν οικονομικές σχέσεις της Περιφέρειας Αττικής με τον 53χρονο Ηλία Μίχο και την επιχείρησή του, με αφορμή τις πολλές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει ο κατηγορούμενος στο προφίλ του με τον Περιφερειάρχη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων,  ο κ. Πατούλης αναφέρει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία που είχε με τον 53χρονο :«Είναι ασφαλώς ευνόητο ότι δεν φέρει ευθύνη, όποιος είχε επικοινωνία με τον υπόψη κατηγορούμενο, κατά παρελθόντα χρόνο και χωρίς οποιαδήποτε γνώση περί των εξόχως θλιβερών εγκλημάτων του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Πατούλης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ