Χαμός έξω από το μαγαζί του νεοδημοκράτη παιδεραστή Ηλία Μίχου στον Κολωνό: Παρέμβαση και συνθήματα από τους κατοίκους

«Παιδοβιαστές δεν χωράνε στη γειτονιά» και «φόλα στους βιαστές» έγραψαν -μεταξύ άλλων- άγνωστοι τόσο στο κατάστημα, όσο και στο επαγγελματικό όχημα που διατηρεί ο 53χρονος επιχειρηματίας, Ηλίας Μίχος, στον Κολωνό, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε συστηματικά ένα 12χρονο κορίτσι υπό την απειλή όπλου, ενώ παράλληλα δεν δίσταζε να την πασάρει σε πελάτες που ψάρευε στο διαδίκτυο έναντι αμοιβής.Έξω από την επιχείρησή του συγκεντρώθηκε και ομάδα ατόμων, η οποία κρατώντας πανό, φώναξε συνθήματα και μετά από λίγη ώρα αποχώρησε.

Η νεολαία του Κολωνού πραγματοποίησε συμβολική παρέμβαση έξω από το μαγαζί του ανώμαλου. Περίοικοι από την πλατεία και τα γύρω καταστήματα χειροκρότησαν όταν στην ομιλία της παρέμβασης αναφέρθηκε ότι όποιος ψηφίζει ΝΔ συγκαλύπτει βιαστές ανηλίκων καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη ακόμα και από το κοντινό περιβάλλον πρωθυπουργών και υπουργών έχουν καταδικαστεί και αφήνονται ελεύθεροι όπως ο Νίκος Γεωργιάδης ή η περίπτωση Λιγνάδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους:

“Σήμερα 10/10/22 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο μαγαζί του παιδεραστή Μίχου στην οδό Δράμας 38 στην περιοχή του Κολωνού! Δόθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως κανένας βιαστής δεν θα μπορέσει να βρει ησυχία ποτέ και πουθενά. Την ώρα της παρέμβασης ήταν παρόντες δημοσιογράφοι από πασίγνωστο τσοντοκάναλο, οι οποίοι ενώ τραβούσαν πλάνα από τους συναγωνιστές, αποφάσισαν να μην δώσουν την εικόνα στον απλό λαό!

Υ.γ Καμία ανοχή στους παιδεραστές, εδώ στον Κολωνό θα πέφτουνε κλωτσιές!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *