Τον Σπύρο Ανδριώτη τον είχαμε γνωρίσει στα πρώτα συλλαλητήρια κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού όταν τότε είχε ξεσηκώσει τον κόσμο ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης.

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση το άγχος που έλεγε ότι είχε στο να μιλήσει μπροστά σε κοινό αλλά όταν ανέβηκε στο βήμα πραγματικά ο λόγος του ξεσήκωσε τα πλήθη. Τον ξανά ακούσαμε στα συλλαλητήρια και του Βόλου αλλά και της Λάρισας που όταν μιλούσε κατέθετε την ψυχή του. Ακόμη και στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας, όταν πήρε το μικρόφωνο πάνω στην πλατεία Συντάγματος, ο λόγος του έκανε να ανατριχιάσουν χιλιάδες Έλληνες που ήταν μαζεμένοι.

Ο Σπύρος είναι ένα παιδί του μεροκάματου που αφιερώνει προσωπικό χρόνο για να αφυπνίζει καθημερινά τους Έλληνες και να τους θυμίζει ποια ακριβώς είναι η θέση τους.

Κ Σπύρο σε καλωσορίζουμε στη σελίδα μας και το πρώτο μας ερώτημα είναι, τι ακριβώς πρεσβεύει η Πατριωτική Ένωση Λάρισας και ποιες είναι οι δράσεις της έως τώρα;

•Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, είναι τιμή μου που δίνω συνέντευξη σε ένα πραγματικά αγωνιζόμενο και αντικειμενικό ειδησεογραφικό site.

Ως γνωστόν σε όλους μας, η Πατριωτική Ένωση Λάρισας είναι το πλέον πρωτοπόρο στους αγώνες για την ελευθερία κίνημα. Χωρίς να έχω πρόθεση να υποβιβάσω οποιοδήποτε άλλο κίνημα, αναφέρω αυτό που φαίνεται, ιδιαίτερα τα 2 τελευταία χρόνια του υγειονομικού Απαρτχάιντ, όπου διαπιστώνουμε ότι αντί να συρρικνωνόμαστε, εμείς σταδιακά γιγαντώνουμε και γινόμαστε κυριολεκτικά πονοκέφαλος στο σύστημα.

Αυτά τα οποία πρεσβεύουμε είναι οι αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας, είναι ο διαχρονικός Ελληνισμός με τις συντηρητικές του παραδόσεις και φυσικά η Χριστιανική Ορθόδοξη Πίστη, η οποία είναι η βασική Αρχή του συλλόγου μας, ώστε κάποιος να έχει τη δυνατότητα να είναι μέλος της οικογένειάς μας.

Εις ότι αφορά τις δράσεις μας, δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτές. Η πιο συχνή δράση μας είναι η διανομή φυλλαδίων και περιοδικών με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κόσμου πάνω σε θέματα κυρίως εθνικά αλλά και οτιδήποτε άλλο, για παράδειγμα κάνουμε ενημέρωση του πληθυσμού για τις συνέπειες και τις επιπτώσεις των αμβλώσεων, για την παράνομη μετανάστευση, για το τάμα του Έθνους που δεν επιτρέπουν οι Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης να υλοποιηθεί, για τις νέες ψηφιακές ταυτότητες κ.α.. Ωστόσο κάνουμε και δράσεις ακτιβιστικές, όπως η οικονομική και υλιστική ενίσχυση διάφορων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όπως τις προάλλες βρέθηκαν οι πυρόπληκτοι στην Εύβοια, οι πλημμυροπαθείς στα Φάρσαλα, οι σεισμόπληκτοι στον Τύρναβο και τα περίχωρα, οι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας κτλπ. Άλλες δράσεις μας αφορούν το περιβάλλον και προσπαθούμε να το διατηρούμε όσο το δυνατόν πιο καθαρό, πρωτίστως προσέχοντας που πετάμε τα δικά μας σκουπίδια αλλά και κάνοντας ακτιβισμό για τον καθαρισμό διάφορων τοπίων όπως παραλίες, βουνά, δάση κτλπ.

Εν κατακλείδι, για να μην μακρηγορώ στο ζήτημα των δράσεων, με αυτό που ενοχλείται περισσότερο το σύστημα από εμάς, είναι η ανάδειξη σοβαρών ζητημάτων που όλως τυχαίως πάντοτε εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα backstage, και φυσικά κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία τους διασύρουμε αναφανδόν. Τέτοια ζητήματα για να καταλάβετε, είναι τα παράνομα φωτοβολταϊκά πάρκα στην Ελασσόνα, το Χοτ Σποτ στο Κουτσόχερο, η κατάληψη επί της οδού Τζαβέλλα κ.α..

Κ Από την πρώτη στιγμή της επιβολής της υγειονομικής δικτατορίας βγήκατε μπροστά σαν Πατριωτική Ένωση και διοργανώσατε αρκετά συλλαλητήρια, πες μας δυο κουβέντες για αυτό.

•Σε πρώτο χρόνο οφείλω να πω πως τα συλλαλητήρια ξεκίνησαν από έναν άλλον φορέα, στον οποίο ήμουν μέλος, πρόκειται για την Κίνηση Πολιτών Ελεύθερη Λάρισα. Στα πρώτα συλλαλητήρια η Πατριωτική Ένωση Λάρισας βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή και ο σκοπός της ήταν η ενθάρρυνση του κόσμου με τα συνθήματα και την ενέργεια που βγάζουμε (ιδιαίτερα τα νέα παιδιά). Επίσης η περιφρούρηση των εκδηλώσεων για την προστασία του κόσμου από αναρχικούς είναι βασικό μας μέλημα, όπως το ίδιο και η ενημέρωση της αστυνομίας επειδή οφείλουμε να είμαστε τυπικοί ως προς το Κράτος. Άλλες ενέργειές μας είναι η διακόσμηση της πλατείας με τα πανό, η διαφήμιση των εκδηλώσεων σε ΜΚΔ και οπωσδήποτε η αφισοκόλληση κ.α..

Συμβάλλαμε τα μέγιστα και στις δημιουργίες εκδηλώσεων σε άλλες πόλεις όπως ο Βόλος και τα Τρίκαλα.

Συμμετείχαμε σχεδόν σε όλα τα Πανελλαδικά συλλαλητήρια, όπου στο μεγαλύτερο κιόλας των Αθηνών ήμουν και ένας εκ των ομιλητών.  Μετά από καιρό, εφόσον αποσύρθηκαν όλοι οι συναγωνιστές μου από την Κίνηση Πολιτών Ελεύθερη Λάρισα, αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά ως Πατριωτική Ένωση Λάρισας και να συνεχίσουμε κατ’ αυτόν τον τρόπο τον αγώνα των συλλαλητηρίων, που είναι και αγώνας ενημέρωσης και συσπείρωσης του κόσμου.

Με τα συλλαλητήρια δείχνουμε την αντίδρασή μας και παράλληλα τη δύναμή μας προς το ανισόρροπο κατεστημένο.

Κ Σε κάθε ομιλία σου βλέπουμε ότι αυτά που αναφέρεις τα ζεις έντονα και με πάθος, αισθάνεσαι ότι βράζει μέσα σου ένας θυμός για όλα αυτά που γίνονται;

•Προφανώς το ζω! Ζω για να κάνω αγώνα υπέρ του δικαίου, και αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα αλλά και για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στον ζωντανό οργανισμό που ονομάζεται Πατριωτική Ένωση Λάρισας. Είμαστε ταγμένοι στο Έθνος των Ελλήνων και οφείλουμε να συνεχίσουμε τον ιερό αγώνα των απαγχονισθέντων δια την ελευθερίαν αγωνιστών της ΕΟΚΑ, του προδομένου από το Κράτος Γιώργου Μπαλταδώρου, του Ήρωα και σύγχρονου εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, της προσφάτως αδικοχαμένης αγωνίστριας οδοντιάτρου σε αναστολή εργασίας Χρυσάνθης και άλλων αμέτρητων Ελλήνων που “έφυγαν” νωρίς αλλά ηρωικά, αφήνοντας ο καθένας το λιθαράκι του στον χαραγμένο δρόμο για την “ελευθερία” του Έθνους μας!

Δεν ξέρω λοιπόν αν βράζει μέσα μου θυμός, πιστεύω πως δεν είναι ούτε θυμός, ούτε οργή αυτό που νιώθω. Θα έλεγα ότι περισσότερο βράζει μέσα μου το συναίσθημα της “αποφασιστικότητας”. Πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε μέτρο στον αγώνα αυτόν, και ειλικρινά σας αναφέρω ότι εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι θα μου κοστίσει. Ήδη μου κοστίζει εξάλλου, όμως έχω κάνει εδώ και χρόνια τις επιλογές μου και δεν υπάρχει πίσω γύρισμα σε αυτές.

Κ Τις εκδηλώσεις σας τις τίμησαν μεγάλα ονόματα έως τώρα όπως ο Δημήτρης Κουβέλας, ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, η Μπέττυ Γιάννα, ο Τέρρυ Χατζηιερεμίας και άλλοι πολλοί που θα μας πάρει χρόνο να τους αναφέρουμε. Τι πιστεύεις ότι ήταν αυτό που τους έπεισε να παρευρεθούν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας;

•Ισχύει αυτό, βρισκόμαστε όλοι μας στον ίδιο αγώνα, ο καθένας όμως από το δικό του μετερίζι. Αυτό που τους έπεισε να παρευρεθούν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μας, είναι η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας. Πλέον έχουμε φιλικές σχέσεις με όλους αυτούς και συνεργαζόμαστε γιατί πρωτίστως έχουμε έναν κοινό εχθρό, που δεν είναι άλλος από την ίδια την Κυβέρνηση. Να αναφέρω επίσης ότι ο Χάρης Κατσιβαρδάς δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ένας εκ των ομιλητών στα συλλαλητήριά μας, αναλαμβάνει υποθέσεις του συλλόγου μας όπως τη δυσφήμισή μας από τα τοπικά ΜΜΕ και ότι άλλο προκύπτει.

Κ Πες μας λίγα λόγια για σένα με τι ασχολείσαι, τι δραστηριότητες έχεις μέσα στη μέρα;

•Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζομαι καθημερινά σε μια εταιρεία στον κλάδο της οικοδομής. Στον ελεύθερό μου χρόνο παρακολουθώ την επικαιρότητα και όλα τα γεγονότα που εξελίσσονται καθημερινά. Δυο περίπου φορές την εβδομάδα γυμνάζομαι, ενώ τις περισσότερες φορές μελετάω ιστορία (κυρίως εκκλησιαστική), άλλες φορές κάνω αρθρογραφία, ωστόσο πολύ συχνά βρίσκομαι και με κόσμο ώστε να ενημερώνομαι για τα προβλήματά τους. Οι συναντήσεις με κόσμο γίνονται όχι μόνο ατομικά αλλά και συλλογικά. Κάθε Κυριακή εκκλησιάζομαι απαραίτητα και προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην Εκκλησία γίνεται, αφού αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εκκλησία είναι πηγή ζωής, που καθαρίζει τον ψυχικό μας κόσμο και μας τονώνει το ηθικό, ώστε να συνεχίσουμε τον υπέρ Πίστεως και Πατρίδος αγώνα μας.

Γενικότερα όμως έχω πολύ περιορισμένο χρόνο και εύκολα βγαίνω εκτός προγράμματος με τόσο γεμάτο πρόγραμμα που έχουμε κυρίως σαν Σύλλογος.

Σε είχαμε παρακολουθήσει από τα πρώτα συλλαλητήρια και μας έκανε εντύπωση το άγχος που είχες όταν πήγαινες να μιλήσεις στο μικρόφωνο.

Κ Το έχεις ξεπεράσει αυτή τη στιγμή, πως ένιωσες όταν μίλησες στο συλλαλητήριο της Αθήνας που είχε χιλιάδες κόσμο;

•Όταν κάποιος αναγνωρίζει το μέτρο των ευθυνών που αναλαμβάνει, εκπροσωπώντας ένα μεγάλο αριθμό κόσμου, είναι φυσικό να διακατέχεται από άγχος. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι από τους αγώνες μου εξαρτάται πολύς κόσμος, τον οποίο κόσμο εκπροσωπώ και φέρω την ευθύνη γι’ αυτόν. Επομένως, εάν αποτύχει ο αγώνας μου, αυτόματα αποτυγχάνει και όλος αυτός ο κόσμος που με στηρίζει για να τον στηρίζω.

Μπορώ να πω δημόσια ότι το άγχος για την ευθύνη που φέρω δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ και δεν θα το ξεπεράσω ποτέ!

Γι’ αυτό και στην Αθήνα, στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που προσπάθησαν να με αποθαρρύνουν να μιλήσω, όπως φαίνεται και σε επίμαχο βίντεο στο κανάλι του You Tube “Betty Direct”, δεν υπέκυψα και σε τρία μόλις λεπτά είπα όλα όσα χρειάζονται για να τονωθεί το ηθικό του κόσμου (που είναι το βασικότερο) και οπωσδήποτε να ξεσκεπάσω τη διεφθαρμένη ανθελληνική Κυβέρνηση (ενώπιον 300.000 plus ανθρώπων)!

Ένιωσα ότι έπρεπε να κάνω το χρέος μου εκείνη την ώρα, χωρίς να με απασχολεί αν θα κατηγορηθώ για οτιδήποτε.

Σχετικά πάλι με το “άγχος” που ρωτήσατε, να γνωρίζει ο κόσμος ό,τι: Άγχος δεν έχουν μόνον οι πολιτικοί! Γι’ αυτό και τάζουν συνεχώς με ψέματα.

Κ Βλέπουμε ότι τον τελευταίο καιρό όλες οι συγκεντρώσεις “αντίστασης” ας το πούμε έτσι έχουν αρχίσει και φθίνουν. Μαζεύονται πιο λίγα άτομα και δεν υπάρχει η ανάλογη συμμετοχή όπως τον πρώτο καιρό. Κατά τη γνώμη σου που οφείλεται αυτό;

•Πρώτα από όλα οφείλεται στον κορεσμό. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και έχει βαρεθεί ακόμα και να βγαίνει στους δρόμους. Άσχετα που θα αναγκαστεί να ξαναβγεί πάλι για άλλα ζητήματα, η πραγματικότητα είναι πως ο κορεσμός είναι μεγάλος και πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα να στηρίζει άλλα κοινωνικά σύνολα πέραν των κοντινών του. Εννοώ με αυτό ότι οι αγρότες κάνουν τον δικό τους αγώνα που αφορά μόνο τους αγρότες, οι ταξιτζήδες το δικό τους αγώνα που αφορά μόνο τον κλάδο τους, οι υγειονομικοί το ίδιο και ου το κάθε εξής. Ένας άλλος παράγοντας δευτερεύουσας σημασίας είναι ο επικοινωνιακός πόλεμος που δεχόμαστε από εγκάθετους, κατά βάσιν πολιτικάντηδες. Έχουμε δει πριν από τις εκδηλώσεις μας να αποστέλλουν μηνύματα για να επηρεάσουν τις συνειδήσεις του κόσμου, με σκοπό να τον αποτρέψουν να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις μας ή ακόμα και να τον στρέψουν εναντίον μας. Τα έχουμε δεί, τα έχουμε ζήσει, όμως είναι βέβαιο ότι από τέτοια φτηνά τεχνάσματα επιτήδειων δεν πτοούμαστε και δεν μας επηρεάζουν καθόλου στην ψυχολογία μας. Οι εσωτερικοί εχθροί του Έθνους τύπου Εφιάλτη ή Πήλιου Γούση ανέκαθεν υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν για να κάνουν τη δουλειά που αυτοί γνωρίζουν καλύτερα.

Κ Στο τελευταίο συλλαλητήριο της Λάρισας μίλησες για κάποιο πόλεμο που δεχτήκατε σχετικά με την διοργάνωση της συγκέντρωσης. Τι ακριβώς συνέβη;

•Ο πόλεμος που δεχθήκαμε ήταν πολύπλευρος και χωρίς να υπερβάλλω η επιθετικότητα όλων αυτών που ήταν απέναντί μας περιείχε τόσο μίσος, που ειλικρινά μου είναι αδιανόητο να αποδεχτώ ότι αντιμετώπισα τόσο κακούς ανθρώπους. Ωστόσο, για να ανταπεξέλθουμε σε όλο αυτό που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, σημαντικό ρόλο έπαιξε η εμπειρία μας, η υπομονή μας και οπωσδήποτε τα γρήγορα αντανακλαστικά της συντονιστικής επιτροπής της Πατριωτικής Ένωσης Λάρισας.

Σε ότι αφορά το διαφημιστικό κομμάτι, τα τρία προφίλ μου στο FB  ήταν μπλοκαρισμένα και οι δυο σελίδες μας Κίνηση Πολιτών Ελεύθερη Λάρισα δεν εμφάνιζαν τις αναρτήσεις σε όλα τα μέλη εξαιτίας του αλγόριθμου του FB. Πολλές αφίσες που κολλήθηκαν στο κέντρο της πόλης, τις ξεκόλλησαν πληρωμένα τσιράκια της Κατάληψης Δημοσίου κτηρίου επί της οδού Τζαβέλλα. Παρ ‘όλα αυτά τα προβλήματα, και με τα 700 άτομα που μας στήριξαν είμαστε υπερευχαριστημένοι, πρώτα από όλα γιατί ξεκαθάρισε και το τοπίο και φάνηκε ποιοι είναι οι αληθινοί αγωνιστές. Να υπενθυμίσουμε δε, ότι υπάρχουν και 23.000 ζωντανές προβολές της εκδήλωσης από το μαχητικό κανάλι της κ. Γιάννας Μπέττυ, το Betty Direct, και αυτό ήταν το ισχυρότερο χτύπημα σε όσους νόμιζαν ότι μας έκαναν ζημιά με τα σαμποτάζ που απεργάζονταν.

Πέραν της διαφήμισης, όπως όλοι είδατε, η Δημοτική αρχή κατέκλεισε την Πλατεία με κώνους για να κάνει εκδηλώσεις με ποδήλατα. Παράλληλα, ήρθαν ο εκπρόσωπος του γραφείου του Δημάρχου και ένας Αντιδήμαρχος να μας ζητήσουν άδεια για την εκδήλωσή μας, ενώ άδεια για την Πλατεία δεν μας έδωσαν ποτέ κατά το παρελθόν. Να τονιστεί ότι ήταν αγενέστατοι και τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν τη Δημοκρατία!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής μας, βγήκαν και τα ερμαφρόδιτα της Κατάληψης Ντουγρού, με κράνη και ρόπαλα και ενώ πέρασαν τριγύρω από την Κεντρική Πλατεία όπου βρισκόμασταν εμείς, κατέληξαν στην Πλατεία Ταχυδρομείου όπου έκαναν εκδήλωση για δικά τους αιτήματα, προφανώς χωρίς άδεια και θα σας πω δημόσια το μήνυμα που μου έστειλαν μέσω ενός παλληκαριού της ομάδας μας ότι, «έρχεται η σειρά μου». Τι εννοούν άραγε; Ότι θα με δολοφονήσουν; Όπως έγραψαν και στη γέφυρα λίγο πριν φτάσεις στον τόπο κατοικίας μου.

Επίσης να ανατρέξετε στο You Tube στο κανάλι Betty Direct, για να καταλάβετε τι αντιμετωπίσαμε λίγο πριν ξεκινήσει το συλλαλητήριο από αυτούς τους εγκάθετους ανθέλληνες.

Κ Υπάρχει ένας μεγάλος διχασμός του κόσμου ακόμη και στην τελευταία συγκέντρωση υπήρχαν αλληλοκατηγορίες για πολλούς εκπροσώπους κομμάτων και φορέων που υποτίθεται ότι είναι πατριωτικά ή τέλος πάντων κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολι@σμών. Γιατί υπάρχει τόσο μίσος και φαγωμάρα;

•Υπάρχει μισός και φαγωμάρα γιατί το “υγειονομικό απαρτχάιντ” είναι ένα μείζον ζήτημα που αφορά την Πατρίδα μας στο σύνολό της, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι προσπαθούν όλοι οι επιτήδειοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση πολιτικά και να πρωτοστατήσουν στον αγώνα, με στόχο να εκμεταλλευτούν τη μάζα ψηφοθηρικά. Επομένως είναι εύκολο να αντιληφθεί και ο πιο αφελής ότι, εφόσον στη Λάρισα είμαστε οι πιο δραστήριοι και οι ΜΟΝΟΙ με τη δυνατότητα να κάνουμε τόσο μεγάλες εκδηλώσεις με διακεκριμένους ανθρώπους στο δημόσιο βίο, άρα λοιπόν αυτόματα γινόμαστε κινητός στόχος για όλους αυτούς τους μικρούς ανθρώπους, μη πω ανήθικους, που θέλουν να ΠΑΤΗΣΟΥΝ εμάς μήπως και καταφέρουν να αναρριχηθούν αυτοί πολιτικά!

Όλοι αυτοί οι οποίοι χτυπάνε τις ακομμάτιστες εκδηλώσεις, να ξέρετε ότι βλέπουν φαντάσματα και με βεβαιότητα σας λέω ότι ονειρεύονται έστω αυτό το 1,5% το οποίο μεταφράζεται σε περίπου 800.000€. Αυτή είναι η πραγματικότητα και αν είναι σε θέση να βγούνε να με διαψεύσουνε και τότε θα σας παρουσιάσω και τα στοιχεία, με τα οποία μπορώ και αποδεικνύω εύκολα όλα όσα αναφέρω.

Κ Είδαμε στο συλλαλητήριο ότι έδωσαν το παρών και δύο απεργοί πείνας ο Λάμπρος Τσάπαλης και η Ζωή Βαϊοπούλου. Θεωρείς ότι είναι κακό υγειονομικοί να βρίσκονται σε πατριωτικά συλλαλητήρια;

•Επιβάλλεται οι υγειονομικοί να παρευρίσκονται στα συλλαλητήρια, σε όλα κιόλας τα συλλαλητήρια Εθνικής Αντίστασης, πόσο δε μάλλον σε αυτά που αφορούν και τους ίδιους! Χάρηκα ιδιαίτερα που τους είδα στην Πλατεία, επίσης τους προσφώνησα ως “Ήρωες”, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ηρωικό να δίνεις τόσο σκληρές μάχες με το σύστημα ακόμα και με κίνδυνο της ζωής σου. Να μη ξεχνάμε ότι δίνουμε πάντα βήμα σε υγειονομικούς όλων των κλάδων. Ο Λάμπρος έχει μιλήσει πολλές φορές στα συλλαλητήριά μας, επίσης κατά καιρούς μίλησαν πολλοί άλλοι υγειονομικοί και το αποκορύφωμα είναι ότι έχουμε φέρει τους κορυφαίους επιστήμονες να εκπροσωπήσουν τους υγειονομικούς σε αναστολή εργασίας (βλ. Δημήτρης Κούβελας, Άρης Μουσιώνης, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, Χάρης Κατσιβαρδάς, Δημήτρης Παπαδημόπουλος κ.α.). Εν κατακλείδι, θεωρώ σπουδαίο να στηρίζουν οι υγειονομικοί τα συλλαλητήρια και τους επιδοκιμάζω γι’αυτό.

Κ Διαπιστώσαμε ότι πολλοί υγειονομικοί δεν έδωσαν το παρόν και γενικά υπάρχει ένα θέμα ότι παρευρίσκονται σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνουν μόνο άνθρωποι του κλάδου τους. Εσείς όμως αγωνίζεστε και για τις αναστολές τους. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι δεν υπάρχει συμμετοχή;

•Δυστυχώς δεν μπορώ να επέμβω εγώ σε αυτό. Ο Θεός μας έχει δώσει όλους μας μυαλό, ώστε να σκεφτόμαστε ελεύθερα και να πράττουμε ανάλογα. Εάν το συμφέρον τους είναι να μην παρευρίσκονται σε ελεύθερες εκδηλώσεις άλλων πολιτών πέραν από εκδηλώσεις υγειονομικών, τότε καλά κάνουν και κάθονται σπίτια τους.

Εμείς στο Σύλλογό μας έχουμε παλληκάρια που οι γονείς τους είναι σε αναστολή εργασίας. Επίσης οι κουμπάροι μου έχασαν τις δουλειές τους διαπαντός, επειδή δεν άντεχαν ούτε την αναστολή και αναγκάστηκαν και εγκατέλειψαν την ιδιότητά τους. Είναι απίστευτα δυσάρεστα όλα όσα βιώνουμε. Μολονότι λοιπόν κάποιοι μας υπονομεύουν, εμείς δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας. Και να αναλογιστείτε πολύ σοβαρά, ότι όταν εμείς σταματάμε τις δράσεις «παγώνει» όλη η πόλη. Γι’αυτό καλά θα κάνουν πριν μας καταδικάσουν όλοι αυτοί οι «δικαστές» των λαϊκών δικαστηρίων, ας ρίξουν μια ματιά τα μούτρα τους στον καθρέφτη και αφού κοιταχτούν καλά, να ρωτήσουν τι παραπάνω προσφέρουν από εμάς σε αυτήν την έρμη κλειστή κοινωνία που συζούμε.

Κ Θεωρείς ότι τέτοιου τύπου συλλαλητήρια που διοργανώνετε εσείς αλλά και τα υπόλοιπα των υγειονομικών βοηθούν στο θέμα της “αντίστασης”, έχουν κάποια ουσία;  Επηρεάζουν τις καταστάσεις ή δεν ιδρώνει το αυτί κανενός;

•Οπωσδήποτε επηρεάζουν τις καταστάσεις τα συλλαλητήρια. Τα συλλαλητήρια είναι αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων πολιτών και δημιουργούν ουσιαστικά προβλήματα στις εκάστοτε Κυβερνήσεις. Να γνωρίζει ο κόσμος ότι τα συλλαλητήρια με βάση τη νομοθεσία έχουν την ισχύ να ρίξουν ολόκληρη Κυβέρνηση. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα δεν συμβαίνει αυτό επειδή πολύ απλά καταλύθηκε η Δημοκρατία, και όσο και αν ευαγγελίζονται οι Κυβερνητικοί το Δημοκρατικό πολίτευμα, το κάνουν απλούστατα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του αφελή πολίτη, που φοβάται να αντιδράσει εξαιτίας της σκληρής προπαγάνδας που υπέστη δια μέσω των Μέσων Μαζικής Χειραγώγησης. Να επισημάνω δε, ότι δεν είναι τυχαίος ο πόλεμος που υφιστάμεθα. Διαφορετικά γιατί να μας πολεμούν; Τις προάλλες είδαμε στη Σερβία που ξεσηκώθηκε ολόκληρο το Βελιγράδι ενάντια στο «euro pride» των ΛΟΑΤκι πως ακύρωσαν την εκδήλωση, ειδάλλως θα έπεφτε η Κυβέρνησή τους. Εδώ όμως δεν συμβαίνει το ίδιο, μιας και το πολίτευμά μας είναι απολυταρχικό, δηλαδή έχουμε ολοκληρωτικό καθεστώς, το οποίο ελέγχει αν όχι εξολοκλήρου, σε πολύ μεγάλο βαθμό τουλάχιστον τη Δικαστική εξουσία που υποτίθεται είναι ανεξάρτητη Αρχή.

Κ Μετά την υγειονομική δικτατορία ερχεται η δικτατορία της ενεργειακής κρίσης, της κλιματικής αλλαγής ίσως και της επισιτιστικής κρίσης. Τι θα πρέπει να κάνουν οι Έλληνες ώστε να αντισταθούν σε όλο αυτό, αρκούν μόνο οι πορείες;

• Είναι γεγονός ότι όλες οι παραπάνω κρίσεις παίρνουν σάρκα και οστά. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε όμως ότι σε αυτό δεν φέρουμε την ευθύνη εμείς. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι πορείες είναι αναγκαίες και μέσα από αυτές γίνονται και αναφορές στον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργούμε για να χτυπήσουμε το σύστημα. Αυτό θα γίνει αποκλειστικά με ένα τρόπο. Να ψηφίσουν όλοι οι Έλληνες αγνά Πατριωτικά κινήματα. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να δώσω κατευθυντήριες γραμμές για το ποιο κόμμα θα επιλέξει ο καθένας. Ο καθένας οφείλει να αναζητήσει και να επιλέξει το καταλληλότερο για τον ίδιο, βάζοντας ως γνώμονα την καλύτερη ιδανική επιλογή πρώτα από όλα για τα παιδιά του. Το είδαμε τις προάλλες στην Ιταλία. Η Γεωργία Μελώνη σάρωσε κυριολεκτικά. Το ίδιο συμβαίνει και σε όλες τις Χώρες της Ευρώπης όπως την Ουγγαρία του Βίκτωρα Όρμπαν προ πολλού, τη Σουηδία, την Τσεχία και είδαμε ότι παραλίγο θα ερχόταν τα πάνω κάτω και στην Γαλλία, η οποία είναι μία πολύ ισχυρή περιφερειακή δύναμη. Οπότε δεν αρκούν μόνο τα συλλαλητήρια με τα οποία γίνεται ουσιαστική δουλειά, αλλά το μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει η απόρριψη των συστημικών κομμάτων. Πρέπει να πέσουν!

Κ Κατά τη δική σου άποψη η χώρα που βαδίζει; Τι έχουμε να περιμένουμε, τι εξελίξεις θα υπάρχουν, που μπορεί να ελπίζει ο κόσμος;

Η Χώρα με τον Μητσοτάκη στο τιμόνι και χωρίς καμία αντιπολίτευση, βαδίζει προς το χάος. Ο Μητσοτάκης ξεκάθαρα πλέον είναι εντεταλμένο όργανο των Σκοτεινών Κέντρων Εξουσίας. Προωθεί την Ατζέντα των Σοφών της Σιών. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών δεν είναι παραμύθι και όποιος έχει την ευχέρεια να τα μελετήσει, θα καταλάβει περί τίνος πρόκειται και σε συνδυασμό με τις συμπληρωματικές Ατζέντες του “Great Reset” και τις καμπαλοταλμουδικές εντολές συμπληρώνεται το παζλ και τότε αντιλαμβάνεται ο μελετητής τον πραγματικό λόγο της ύπαρξής του!

Κ Είδαμε ότι στην Ιταλία τρία πατριωτικά κόμματα δημιούργησαν μία κυβέρνηση που από ότι ακούγεται θα αντισταθεί στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Στην Ελλάδα γιατί δεν μπορούν να ενωθούν τέτοια κόμματα και υπάρχει διαμάχη μεταξύ τους;

•Στην Ιταλία τα κόμματα αυτά ήταν ήδη στη Βουλή και απλώς αποφάσισαν να συνεργαστούν για το κοινό καλό όλων των Ιταλών και της Ιταλίας.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ανεξάρτητα Πατριωτικά κόμματα εντός της Βουλής. Όλοι αυτοί ανήκουν στην πλευρά των Φιλελευθέρων Κομμουνιστών, άσχετα με το τι δηλώνουν, άσχετα με το τι αναπαράγουν προς τον κόσμο. Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι αυτοί μαζί συναπαρτίζουν την Αριστερή πολιτική του Διεθνισμού και την πολιτική της ανωμαλίας σε όλα τα επίπεδα.

Επομένως ο κόσμος θα πρέπει να επιλέξει από τα κόμματα εκτός Βουλής, και αν ψάξει καλά θα βρει περιπτώσεις σπουδαίων ενώσεων που δεν ξανάγιναν ποτέ κατά το παρελθόν.

Κ Κλείνοντας και αφού σε ευχαριστήσουμε για το χρόνο σου θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες σχετικά με την εποχή που διανύουμε και όλα αυτά που έρχονται.

• Το σημαντικότερο μήνυμα που αφήνω πάντοτε είναι η Εθνική ενότητα. Να μείνουν όλοι κοντά στην Εκκλησία και ενωμένοι να βγούμε στην αντεπίθεση, δίνοντας έναν αξιοπρεπή αγώνα για τα παιδιά μας και για τα παιδιά των παιδιών μας και για τους αγέννητους Έλληνες. Ακριβώς όπως έκαναν και για εμάς οι πρόγονοί μας!

Σας ευχαριστώ και γω, καλή συνέχεια στον αγώνα σας εύχομαι! 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Prota Apo olla ,tin stijmi Pou den yparhi Dikeosini se ENA Kratos, den yparhi Dimokratia, den yparhi Elefteria,,ke olla afta jiati i Dikasdtes TiS ELLADOS Mas , ine to numero 1. ftehtes stin katantia TiS Patridos Mas, ke meta i kywernisi…rixte ston Ario pajo Mia Womwa Maja Tonon se afta TA Katharmata na min Mini Ute i stahti Tous monon etsi tha alaxy i tihi TiS oreas Mas Elladas…ti perimenete ??? Sas warethika na sas wlepo me TiS diadilosis sas,ke me kanena thetiko Apotelesma, jia Ton Apelpismeno Elliko Lao. Afti Mas lijostewoune ,ke ESIS miden ist to Silikon…Htipatetous opos sas Htipane ke pio tolmira,,,XYPNISTE epitelous, ade pravo

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ