Την Εμποροβιομηχανική Έκθεση Καρδίτσας επισκέφθηκαν όλοι οι γαλάζιοι κηφήνες οι οποίοι έδωσαν το παρών την Παρασκευή κατά το άνοιγμα της.

Το γαλάζιο καραβάνι έκανε βόλτες μέσα στους διαδρόμους τρώγοντας πίνοντας και συνομιλώντας με τους εκθέτες σαν να μη συμβαίνει τίποτα και σαν να είναι όλα καλά στην κοινωνία.

Το παρών έδωσε και ο Υπουργός διάλυσης της οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας όπως και άλλοι εκλεκτοί χαραμοφάηδες: Κώστας Τσιάρας, Γιώργος Κώτσος, Ασημίνα Σκόνδρα, Χρήστος Τριαντόπουλος και φυσικά όλοι οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί με μπροστάρη τον Κώστα Αγοραστό, τον Βασίλη Τσιάκο και τον Τέλη τον Σπάνια που πιστεύει ότι θα εκλεγεί βουλευτής!!!

Δοκίμασαν από όλα τα εκλεκτά εδέσματα που είχαν βγάλει όσοι εκθέτες είχαν σχέση με το χώρο της εστίασης και αποχώρησαν μέσα σε πανάκριβα αυτοκίνητα με δεκάδες φουσκωτούς από δίπλα.

Την ίδια ώρα να θυμίσουμε στην κεντρική πλατεία ο κόσμος της Καρδίτσας αγανακτισμένος από όλα αυτά που συμβαίνουν και οι πιο πολλοί μην έχοντας να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τα καθημερινά τους έξοδα διαδήλωναν κάνοντας πορεία και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Κυβέρνησης.

Δύο εντελώς διαφορετικές εικόνες που αντιπροσωπεύουν πλήρως τον τρόπο που σκέφτονται αυτοί που βρίσκονται στην κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ