Αποχώρησε και η Ματίνα Παγώνη από την συνομιλία στον Focus fm με τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη όταν τα γάλατα έσφιξαν και ρωτήθηκε ποια η διαφορά ανάμεσα σε κάποιον εμβολι@σμένο με μία δόση του σκευάσματος της Johnson ή δύο δόσεις από τα υπόλοιπα και ενός ανεμβολί@στου υγειονομικού από τη στιγμή που και ο πρώτος θεωρείται ότι δεν έχει καμία προστασία λόγω ότι έχει παρέλθει το διάστημα που υποτίθεται ότι το σκεύασμα βοηθάει στο να μη νοσήσει κάποιος βαριά. από τον ιό.

Η κύρια Παγώνη δεν είχε κάποια απάντηση σε αυτό και άρχισε να φωνάζει ότι δεν είναι δυνατόν να είχαμε μία πανδημία και εσείς να λέτε ότι δεν βοηθάνε πουθενά τα εμβόλι@.

Αναφορικά με τις παρενέργειες μίλησε ότι έλεγαν πάντα ότι θα υπάρχουν και ότι ακόμη και μία ασπιρίνη δημιουργεί σε κάποιους προβλήματα.

Φυσικά αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα γιατί κανένας από όλα αυτά τα λ@μόγια δεν είπε ποτέ ότι θα πρέπει να σκεφτεί κάποιος αν θα προχωρήσει στην ιατρική πράξη επειδή ίσως να υπάρχουν κάποιες επιπλοκές.

Όλοι έλεγαν ότι είναι ασφαλή, ότι έχουν δοκιμαστεί και ότι μπορεί να τα κάνει οποιοσδήποτε.

Μέχρι και σε μικρά παιδιά τα “πάσαραν” για να πουλήσουν και να αρπάξουν χρήμα.

Τώρα τα γυρνάνε γιατί γνωρίζουν ότι οι καθημερινοί ξαφνικοί θάνατοι δεν μαζεύονται και σίγουρα θα υπάρξουν νομικές διαδικασίες.

Μια σκέψη στο “Αποχώρησε και η Ματίνα Παγώνη από τον Focus fm: Ούρλιαζε σαν υστερική λέγοντας ότι είναι ντροπή να λέτε ότι δεν βοήθησαν τα εμβόλι@ (ηχητικά)”

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: