Μία υγειονομικός σε αναστολή από τη Θεσσαλονίκη η Δόμνα Γκέκα αποτύπωσε με τον πιο γλαφυρό τρόπο την απέχθεια που πρέπει να νιώθουν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι υγειονομικοί σε αναστολή για αυτό το ερπετό της Κυβέρνησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας τον Μιχάλη Γιαννάκο πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Η Δόμνα για όσους δεν τη γνωρίζουν είναι η κοπέλα η οποία επιτέθηκε φραστικά στον Θανάση Πλεύρη κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη όπου πρώτο το site μας είχε δημοσιεύσει το γεγονός ( επειδή εμείς αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο όπως μας χρέωσε ο κύριος Νταλιάνης) και έπειτα το δώσαμε και στο Μακελειό του Στέφανου Χίου.

Η περήφανη κοπέλα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της ούτε προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο λέγοντας “ναι μεν αλλά” και το δήλωσε με παρρησία ότι ο κύριος αυτός δεν την εκπροσωπεί σαν υγειονομικό και ούτε η ΠΟΕΔΗΝ την αντιπροσωπεύει σαν εργαζόμενη.

Ένας άνθρωπος ο οποίος ειρωνεύεται και εξυβρίζει συνεχώς ανθρώπους που 13 μήνες δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ, δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει ΚΑΝΕΝΑ υγειονομικό σε αναστολή.

Δεν έκανε απολύτως τίποτα για να επανέλθουν πίσω στις εργασίες τους όσοι εκδιώχθηκαν με φασιστικό τρόπο, δεν πρόβαλε ποτέ το ζήτημα των αναστολών σε όσες κινητοποιήσεις έκανε και οι σκιές που βαραίνουν το φάκελο που κατέθεσε για τις αναστολές στο ΣΤΕ  είναι πολλές και δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα.

Επιπλέον ανέχτηκε τόσο διάστημα να μένουν οικογένειες με παιδιά απλήρωτες οδηγώντας όπως στην περίπτωση της Χρυσάνθης ανθρώπους στην αυτοκτονία.

Είναι συνένοχος σε αυτόν το φόνο ισάξια με τους υγειονομικούς δικτάτορες.

https://www.facebook.com/groups/1814890565359541/permalink/2093923627456232/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ