Μία κατάσταση δίχως προηγούμενο επικρατεί εδώ και μήνες στην οδό Χαρίτου.

Πρώτο το site μας karditsastakra.com είχε αναδείξει το θέμα με την οργή που είχε κυριεύσει τους επιχειρηματίες τους γιατρούς αλλά και τους κατοίκους του δρόμου όταν όλοι οι άλλοι έκανα “τεμενάδες” για το φοβερό έργο που ετοιμάζει ο δήμος.

Ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος τους είχε ενημερώσει ότι το έργο της μετατροπής σε οδό ήπιας κυκλοφορίας θα κρατούσε μόνο μερικές εβδομάδες και τελικά για ακόμη μία φορά όπως και στον πεζόδρομο αλλά και στην πλατεία το έργο έχει πάρει διαστάσεις που θυμίζει το γεφύρι της Άρτας.

Ακόμη μία αποτυχία του θλιβερού δημάρχου που δεν λέει να αφήσει την καρέκλα μετά τα όσα έχει κάνει στην πόλη της Καρδίτσας και κάθεται κολλημένος για να αρπάζει το χρήμα.

Ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες έχουν πάθει τεράστια ζημιά αφού ο κόσμος αδυνατεί να περάσει από τον συγκεκριμένο δρόμο λόγω σκόνης, χώματος αλλά και συμπεριφοράς του συνεργείου που σε κάθε ευκαιρία εξυβρίζει και απειλεί αυτούς που περνάνε από κάπου που γίνονται εργασίες.

Είχαμε δημοσιεύσει και παλαιότερα πολλά άρθρα με όλα αυτά που γίνονται και την αγανάκτηση που υπάρχει από τον κόσμο αλλά φυσικά το αυτί του ανάλγητου δημάρχου δεν ίδρωσε και συνέχισε το φιάσκο το οποίο δεν γνωρίζει κανένας πότε θα τελειώσει.

Οι επιχειρηματίες θεωρώντας ότι έχουν χάσει πολλά χρήματα από αυτή την κατάσταση προσφεύγουν στη δικαιοσύνη και μάλιστα το θέμα έχει πάρει πανελλήνιες διαστάσεις αφού διάφορα site εκτός Καρδίτσας έχουν αναδείξει το θέμα έπειτα από καταγγελίες.

Το ρεζιλίκι αυτού του ανθρώπου δεν έχει τελειωμό, είχαμε χρόνια στην Καρδίτσα να δούμε τέτοιο Δήμαρχο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: